Noi invitații la film, de asemenea, doar în București. Atenție la date.Davis Okoye (Dwayne Johnson) este un primatolog al cărui experiențe din trecut l-au făcut să țină oamenii la distanță. Singură legătură specială pe care o are este cea cu George, o gorilă extrem de inteligență. Când un experiment genetic e scăpat de sub control, George se transformă într-o bestie uriașa și violentă. Și nu e singurul: un lup și un crocodil fac ravagii în Chicago, iar Davis trebuie să facă echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală și să salveze creatură care cândva i-a fost prietenă.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la Rampage: scăpați de sub control.

În Rampage, acest actor îi da viață lui Harvey Russell, un agent special al unei organizații guvernamentale secrete. Recent, a jucat în pe Negan în serialul de success The Walking Dead. Care este numele său?

a) Vince Vaughn

b) Jeffrey Dean Morgan

c) Liev Schreiber

Regizorul San Andreas și Journey 2: The Mysterious Island îi prezintă pe Dwayne “The Rock Johnson”, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan și Joe Manganiello în Rampage Scăpați de Sub Control, un film în care totul e uriaș: acțiunea, efectele speciale și aventură. Warner Bros. Pictures prezintă Rampage Scăpați de Sub Control, o producție New Line Cinema, distribuită în România de Vertical Entertainment. Din 13 aprilie în 3D, Dolby Atmos, 4DX și IMAX 3D.

© 2018 Warner Bros. Pictures. All Rights Reserved.

Concursul este activ pînă pe 19.04 ora 23:59.
Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din București. Câstigatorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.