iPad Mini este destul de controversat, ar putea fi lansat în cadrul evenimentului de astăzi, 12 septembrie, sau ar putea fi lăsat pe mai încolo. Sincer, acum am înțeles de ce ar vrea Apple să atace acest segment, deși înainte eram sceptic. Se fac vânzări bune pe segmentul 7 inchi și Apple îl va domina clar dacă face un produs.

ipad mini

iPad Mini

Apropiindu-se evenimentul de lansare au circulat pe bloguri tot mai multe poze cu presupusul iPad Mini. Dar am citit azi și câteva materiale care susțin fără doar și poate că Apple nu va lansa nicio tabletă nouă pe 12 septembrie.

Evenimentul de lansare este seara, așa că mai avem de așteptat.

ads

Cnet confirmă faptul că 12 septembrie este ziua iPhone 5, Apple ar face o greșeală să lanseze simultan și un iPad. Pentru asta e nevoie de un eveniment diferit.

Pentru iPad Mini există deja un studiu privind vânzările, care estimează, culmea, că se vor vinde 8 milioane de tablete noi în 2012. Adică o nouă cifră record. Studiul este semnat de NPD Display Search.

Alții vorbesc despre faptul că lansarea Nexus 7 și a tabletei Amazon Kindle obligă Apple să lanseze o tabletă de 7 inchi. Analiza este ok, logică, dar existau deja în piață Galaxy Tab 7 și alte 1000 de tablete de 7 inchi no-name, deci nu e tocmai obiectivă. Da, poate se întrezărește o bătălie pe segmentul dat, dar poate că nu. Apple are propiile reguli.

Reveniți pe seară pentru live text de la evenimentul Apple, să vedem dacă lansează sau nu iPad Mini pe 12 septembrie!