iPhone 5 ar putea fi lansat săptămâna viitoare de operatorii telecom din România (26 octombrie e ziua în care se va extinde disponibilitatea în mai multe țări – via). Nu am nicio informație – nici oficial, nici pe surse, de fapt știm deja că sursele s-au grăbit să anunțe lansarea pe 19 octombrie. Dar iată că nu avem încă nicio lansare oficială. 

 

iphone 5

Sursa foto.

ads

iPhone 5 urma să fie lansat oficial în a treia săptămână din octombrie potrivit zvonurilor care se vehiculau încă de la lansarea oficială din US. Oamenii spuneau că au fost contactați de agenți de vânzări care ofereau deja upgrade la iPhone 5 pentru cei care au acum abonamente speciale iPhone. Dar, totuși, a trecut a treia săptămână din octombrie.

Cred că a fost o simplă confuzie a datelor, oamenii apreciind 26 ca fiind săptămâna a treia. Este ultima vineri din octombrie, iar lansările Apple au fost, tradițional, vinerea.

Apropo, sunt mulți care întreabă de ce tace eMAG pe tema iPhone 5. Păi e simplu: de-asta. Partenerii oficiali sunt obligați să tacă, nici măcar pe surse nu pot zice nimic.

Încă nu am o opinie clară despre iPhone 5, deși am pus mâna pe telefon de două ori. Arată extraordinar, mult mai bine ca versiunile anterioare. Dar au făcut niște gafe… Abia aștept să-l testez pe timp mai lung. Bateria mă interesează în mod deosebit, dar nu numai. Povestim săptămâna viitoare ce și cum.