Am văzut și iPhone 6, evident nu versiunea oficială, ci un mock-up realizat de cei care vând husele și carcasele. Conform unor informații neoficiale, se spune că marii producători de accesorii au un acord cu Foxconn și văd terminalele direct pe banda de producție, pentru a putea face huse perfect compatibile. De aici și bârfa că nimeni nu ar fi văzut versiunea de 5,5 inch, deci nu se lansează încă. Dar accesorii sunt atât pentru iPhone 6 e 4,7 inch, cât și pentru *iPhone Air* de 5,5 inch. Dar iată cum arată terminalul Apple…

iPhone 6 hands on
iPhone 6 hands on

Click pe imagine pentru mărire…

iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch vine sigur pe 9 septembrie. După experiența mea cu Apple sunt convins că acest model nu va avea ecran Full HD. Apple face iarăși doar o mică îmbunătățire, dar nu e gata încă pentru competiția pe hardware. Fac pariu că procesorul este dual-core, iar camera de 13 megapixeli. Poate chiar de 10 megapixeli. Mereu vor să lase loc pentru un model mai bun la anul…

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

iPhone 6 de 5,5 inch cred că se va lansa mai târziu sau este un model de back-up în caz că modelul de 4,7 inch nu se vinde bine.

iPhone 6 arată mai bine în prezentările recente, bazate pe zvonurile cele mai noi, comparat cu primele imagini în care arăta ca un telefon Nokia de acum 5 ani. Cred că au rafinat și design-ul și detaliile pentru că vorbim totuși de Apple și iPhone. Cred că vor avea succes, mai ales că mulți cei care folosesc acum iPhone 4 sau 4S vor trece acum direct la 6. Ceilalți vor face pasul spre 5 care devine acum cel mai ieftin model. Și așa povestea continuă la nesfârșit.

Galerie foto

Video


 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!