Anul trecut, tot în perioada de început de an când lipsesc subiectele adevărate, cineva a lansat zvonul senzațional că Apple va lansa iWatch, un ceas care va schimba industria, revoluționar, touchscreen și așa mai departe. Bineînțeles, Apple nu a comentat zvonurile că așa face mereu, a lăsat imaginația oamenilor să zburde. Și evident, rivalii au profitat. Samsung, Sony și alții au făcut repede SmartWatch-uri. Inutile, scumpe, nu au avut succes. Acum, se reia povestea. iWatch se va încărca de la soare. De ce nu o turbină eoliană în miniatură?

iwatch concept

Sursa foto.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Tehnologia de încărcare cu inducție  e ok, există deja, poate fi folosită la orice terminal fără probleme. Asta ar fi un pas înainte și ar fi bună la orice gadget. Dar pentru reîncărcare solară ai nevoie de panouri de dimensiunile colii A4. Orice celulă micuță ar oferi prea puțină energie, chiar și pentru ceas.

iWatch ar fi o idee bună, dar va conta foarte mult design-ul și avantajele oferite. Rămâne de văzut dacă Apple va reuși să producă un nou gadget revoluționar. Este posibil, dar nu foarte probabil.

Pînă atunci… zvonuri de toate felurile. Tind să cred că sunt lansate de competitori, singurii care profită din asta.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!