Am testat un fotoliu de masaj Focus II de la Komoder, un dispozitiv tehnologic menit să vă schimbe viața în bine. Am mers tocmai la biroul Content Speed pentru a vedea fotoliul. Am testat cele 12 moduri de lucru. Însă fotoliul poate fi controlat prin comenzi vocale și știe să vă pună și muzică prin Bluetooth.


Detalii tehnice Focus II

Komoder Focus II este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2021, dotat cu 4 “mâini de masaj” 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. Utilizează noul sistem de masaj în „L” de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului va permite un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul nu ocupă mult spațiu și nu necesită mai mult de 5 centimetri distanță de perete. Se poate lăsa la 180 de grade în modul „zero gravity” care mi-a plăcut foarte mult. Are și telecomandă, comenzi vocale, dar și butoane pe mânerul fotoliului, le puteți folosi pe oricare.

Are 12 moduri de masaj diferite, de la simpla relaxare, până la reflexoterapie și moduri de masaj profesional. Nu vă gândiți la simplele scaune cu vibrații, este mult mai complex de-atât.

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde automat pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Este pefect pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Poate oferi un masaj personalizat, vă permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Oferta de Black Friday

Este evident că un dispozitiv atât de complex nu este tocmai ieftin. Vestea bună este că scaunul va intra în campania de reduceri de Black Friday cu un discount de circa 2000 de lei. Mai multe găsiți chiar pe site-ul lor.

Cine este Komoder

Komoder este o companie start-up românească, înființată în 2011 de către Adrian Rus. Practic ei au deschis piața de fotolii de masaj în România. În prezent este lider de piață pe acest segment în industria locală .

Adrian Rus, fondator și CEO al companiei s-a îndreptat acum către vânzările online, astfel că au o prezență bună în zona de e-commerce.

Produsele incluse în portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii și scaune de masaj din lume, care sunt potrivite pentru acasă, pentru companii, dar și pentru persoanele care suferă de anumite afecțiuni ale spatelui și zonei cervicale.

Komoder are patru showroom-uri în România, la București, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, iar în afara țării compania deține showroom-uri în Spania, Italia, Franța, Olanda, Bulgaria și Ungaria.

Galerie foto