M-am întâlnit la IFA Berlin și cu Lenovo Vibe Shot, un telefon anunțat la MWC, dar pe care nu apucasem să-l văd. Este prezentat în genul hibridului smartphone-cameră foto și are pe spate un senzor foto de 16 megapixeli, plus o curea să îl ții la mână fix ca o cameră foto.

Lenovo Vibe Shot (2)

Telefonul este bine dotat, are un design interesant și un preț destul de bun. Ecranul este Full HD de 5 inch, iar senzorul este prezentat de ei ca având tehnologie IRAF pentru fotografii astronomice, dar și stabilizare optică. Are un autofocus rapid cu infraroșii, care permite realizarea de instantanee atunci când se întâmplă evenimentul.

Legat de dotările hardware, Lenovo Vibe Shot este un smartphone dual-SIM, cu Android 5.0 Lollipop, procesor Qualcomm Snapdragon 615, octa-core pe 64 de biți, un model economic însă cu 3GB de RAM pentru aplicații. Are stocare internă de 32 GB plus card microSD până la 128 GB, modul 4G și Wi-Fi, iar camera frontală este de 8 megapixeli.

Lenovo Vibe Shot are prețul de pornire de la 349 dolari.

Galerie foto

Din păcate nu știu cât de bună este camera foto, cei de la IFA nu au vrut să scoată alarma de pe aparat să putem face fotografii…

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!