Cei de la Lenovo au prezentat la IFA Berlin Yoga Tab 3 Pro 10 și Yoga Tab 3, tablete cu focus pe performanță și multimedia. Cunoașteți această serie, ați văzut lansarea aici pe blog, iar apoi produsele care au urmat în seria Yoga.

Lenovo Yoga 3 Pro 10
Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10

Lenovo Yoga Tab 3 Pro este vârful de gamă pentru 2015, iar dimensiunea de 10 inch este mai potrivită. Am testat Yoga 2 Pro cu ecranul de 13.3 inch și a fost imens de mare (n.a – să nu confundați cu dispozitivul 2-în-1 Yoga 3 Pro). Proiectorul de la Tab 3 Pro poate realiza imagini cu diagonala de 70 de inch și poate reda filme din serviciile online de straming. Are patru difuzoare frontale realizate împreună cu JBL cu tehnologie Dolby Atmos.

De asemenea există și modelele Yoga Tab 3 fără proiector, de 8 și 10 inch. Pentru experiența portabilă supremă recomand tableta mai compactă. Există și versiuni cu suport pentru 4G.

De data asta chiar au utilizat un display foarte bun, QHD (2560×1440 pixeli), cu densitate 299 ppi. Tableta este din aluminiu, iar pe spate este un material cu aspect de piele. Este rezistentă la stropire și are mânerul clasic de la seria Yoga, care permite utilizarea în diverse moduri.

Tehnologia Smart Window 2.0 permite o experiență multitasking îmbunătăţită, se poate lucra simultan cu două ferestre.

Versiunile de 8″ şi 10″ de la  Yoga Tab 3 vin cu ecran mai slab, HD (1,280 x 800 pixeli), dar au difuzoare stereo frontale cu sunet Dolby Atmos, cântărind doar 466 g.

Modelele Lenovo Yoga Tab 3 vor fi disponibile din noiembrie 2015  la partenerii Lenovo.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!