LG și-a decorat standul cu un video-wall 3D uriaș. Dacă am numărat bine, erau reunite 21×7 televizoare 3D (cu pauza pentru ușa de acces ies 122), probabil din cea mai mare dimensiune. Formau o imagine foarte mișto, chiar dacă nu era un display dreptunghiular clasic. Efectele 3D cu ochelarii pasivi au fost spectaculoase.

LG 3D video wall
LG 3D video wall

Asta e o poză oficială care a ieșit mai bine decât cele făcute de mine. Am pus un clip video mai jos.

Standul Samsung era cel mai aglomerat, iar Panasonic, Sony și Vodafone au avut prezențe notabile, LG a avut cel mai spectaculos stand.

LG la IFA Berlin 2012

M-a dezamăgit faptul că nu am găsit la stand niciun telefon nou dintre cele anunțate recent. Vroiam să testez Optimus G și L9 – mă rog, așa era normal, să fie prezentate și la stand. Mă rog, poate au fost prezentate doar celor care au fost invitați de LG.

În schimb, am văzut spectaculoasele televizoare OLED, dar și cele 4K (quad-HD,denumit și UD=ultra-high-definition). Compania sud-coreeană a prezentat primul televizor UD – Ultra High Definition – de 84 de inchi și rezoluția 3840 x 2160 pixeli. OLED-ul avea diagonala de 55 de inchi. Ambele au o imagine extraordinar de bună, cred că vor prinde atunci când prețurile vor ajunge la nivelul pieței.

Am văzut super-monitoarele IPS, dar și noile televizoare Cinema 3D și Smart TV – au adus chiar și un model Google TV pe care, sincer, îl vreau la teste.

Galerie foto

[nggallery id=439]

Video