Ți-ai luat un smartphone scump la reducere de preț? Ei bine, felicitări. Dacă nu vrei însă să plângi după bani, este timpul pentru o husă. Se pare că o parte din public a înțeles chestia asta și a adoptat astfel de protecții pentru smartphone, dar există de asemenea utilizatori care folosesc telefonul așa cum vine din fabrică, îl scapă pe jos și apoi plâng după el. Eu aș avea nevoie de o astfel de husă la cât de îndemânatic sunt cu telefonul…

note_4_huse_1-002

Există acum un adevărat trend premium în zona de accesorii pentru smartphone. Samsung au semnat și un parteneriat cu Swarovski pentru a lansa huse cu cristale. Alte modele noi au preluat moda cu LED-uri luminoase, care transmit mesaje și diverse informații.

Alte huse sunt doar pentru protecție. Altul este mesajul meu. Indiferent de care husă de protecție vă luați, importantă este în primul rând protecția terminalului. Să nu se zgârie și să nu se scrice marginile sau ecranul său. Acest lucru e important nu doar pentru tine.

ads

În ultima perioadă moda schimbării terminalelor este tot mai puternică. Apare ceva nou? Vinzi terminalul vechi și iei altul nou. Ce mai contează că acel terminal vechi are doar 6 luni de fapt… Ei bine, pentru a putea vinde second hand terminalul vechi, trebuie să fie impecabil. Orice zgârietură sau semn pe lateral scade mult prețul de achiziție pentru telefon. De aceea o husă și o folie sunt binevenite. Pentru că altfel îl vei vinde mai ieftin și pierderea este a ta.

Deși Samsung Galaxy Note 4 nu a ajuns încă în magazine, va fi în octombrie abia, sunt la vânzare deja huse pentru Note 4 și alte accesorii pentru terminal. Acum vă puteți pregăti din timp. De asemenea la fel în cazul iPhone 6 sau Xperia Z3, o să revin cu detalii la fiecare dintre aceste terminale. Am pus mai jos niște accesorii de la IFA Berlin, unde erau deja huse și folii pentru toate terminalele.

 

Huse pentru smartphone