CG&GC a reușit să organizeze anul acesta un eveniment business excelent, cu accente high-tech și focus pe antreprenoriat, inovație și educație, la care vor participa oameni cunoscuți din mediul de afaceri și IT&C – BizTech 2012.
Chiar dacă nu sunt din Oradea și este destul drum pînă acolo tot mă duc pentru că vreau să asist la prezentări, să-l revăd pe Silviu Hotăran, să descopăr tehnologiile business de la Samsung și să mă întâlnesc și cu cei din blogosfera locală și nu numai.

Pe scurt, pe 27-28 septembrie ne vedem la Hotel Ramada Oradea și vor fi prezente acolo companii precum Cisco, Intel, HP, Microsoft, Canon, BitDefender, Total Soft, Kaspersky, Samsung, Lenovo, N.O.D. Evenimentul va fi interesant și pentru cei cu afaceri în zonă, dar și pentru cei din țară care au timp și pot participa.

BizTech2012
BizTech 2012 – click pe imagine pentru marire…

De exemplu, una din temele de discuție va fi legată de finanțările prin ajutoare de stat și finanțări europene pentru inovație, de care antreprenorii pot beneficia pentru dezvoltarea companiei. Vom discuta despre posibilitățile și soluțiile României de a deveni un HUB tehnologic. Secțiunile de educație au ca obiectiv dezvoltarea de parteneriate între mediul educațional și companiile din tehnologie.

Tehnologiile Samsung, dedicate companiilor din domeniul HoReCa, vor fi prezentate pentru prima dată în Oradea în cadrul B2B ShowRoom Trailer în 27 septembrie.

Legat de antreprenoriat și modele de succes în afaceri, se vor prezenta tendințele din mediul de business românesc. Vor avea prezentări antreprenori și oameni de succes care au creat și dezvoltat afaceri în România, reușind să impună un standard în domeniile de activitate, oameni care prin prisma experienței lor sunt în măsură să definească trendurile în mediul de afaceri.

Silviu Hotăran, „antreprenor în educație” le va împărtăși invitaților care sunt pașii pentru schimbarea și dezvoltarea oamenilor, a echipelor și organizațiilor apelând la programe de training și coaching. Fostul General Manager Microsoft România propune un proiect complex orientat pe obiective, menit a crește și dezvălui liderii din noi.

Camelia Șucu va povesti la BizTech 2012 despre experienta sa de antreprenor în România, de la începutul anilor ’90 până acum. Care au fost cele mai grele obstacole, ce a motivat-o să investească în continuare în produse de lux în ciuda crizei economice, dar și-n afaceri cu produse wellness și ferme.

Mai multe discutăm acolo 🙂

Accesul la BizTech 2012 se face pe baza unei invitații. Detalii pe site-ul lor…