Primul magazin oficial Xiaomi din România, Mi Store, se deschide în București la Mega Mall. Este realizat de Black Tech Group, dealer autorizat al companiei chineze. Amenajat ca un concept-store, acesta va fi inaugurat sâmbătă, 20 aprilie, în centrul comercial Mega-Mall din Capitală (Bd. Pierre de Coubertin 3-5, nivel 1), pe o suprafață de 200 de mp.

magazin xiaomi mega mall

Xiaomi Mi Store aduce în fața publicului ultimele modele de smartphone-uri (sper să vină rapid la test), dar și dispozitive inteligente pentru casă și gadgeturi din zona de lifestyle. Magazinul se adresează fanilor Xiaomi și tuturor celor interesati și pasionati de telefoane mobile, gadgeturi și produse inovatoare ‘’smart home’’, precum și celor care își doresc dispozitive high-tech la un raport calitate / utilitate / preț foarte bun.

Decizia de a deschide Mi Store este o consecință firească a creșterii popularității brandului Xiaomi în România, a deschiderii spre inovație și noutate a consumatorului român și a numeroaselor solicitări de la fanii români ai mărcii. Mi Fans sunt asteptați în numar mare la deschidere, ocazie cu care vor putea testa produsele și le vor putea achiziționa la prețuri speciale, în cadrul unor promoții inedite. 150 fani vor primi cadouri, marele premiu fiind un smart-phone Mi Mix 3.

Mi Store Mega Mall este realizat de Black Tech Group în parteneriat cu Xiaomi, în urma unei investiții de aproximativ 250 de mii de euro și este primul dintr-o serie de viitoare magazine ce urmează a fi deschise. Amenajarea interioară urmează întru totul standardele și identitatea brandului Xiaomi, oferind un spațiu modern, decorat cu materiale naturale și vitrine contemporane.
Xiaomi a devenit în ultimii ani o forța mondială, ocupând locul patru în industria globală de telefonie mobile (smartphones) și gadgeturi.
Xiaomi are cea mai mare aplicație IoT, de integrare a produselor pentru consumatori, cu peste 150,9 milioane de dispozitive inteligente (cu excepția telefoanelor inteligente și laptopurilor) conectate la platforma sa.

Publicul său este format din oameni îndrăzneți, pasionați de tech, care își prețuiesc timpul liber și vor să își ușureze traiul din orașele moderne, trecând peste convențional și transformând viața de zi cu zi într-un concept de smart-life. În prezent, produsele Xiaomi se vând în peste 80 de țări din întreaga lume.

Black Tech Group a fost înființată în 2018 și este distribuitor autorizat Xiaomi. Misiunea companiei este creșterea notorietății și a vânzării de  produse inovatoare ale brandului Xiaomi în România și în țările din Europa în care brandul este mai puțin prezent. Deși prezenta de scurt timp pe piață,  Black Tech Group a încheiat parteneriate cu câțiva dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobile din România, urmând ca pe viitor să își extindă portofoliul de clienți și prin colaborarea cu principalii jucători de pe piața de retail.