Am participat la evenimentul foto Portret de Familie încă de pe la primele ediții. Ne-am obișnuit să păstrăm seria de fotografii pentru că sunt amintiri de neprețuit. Ultimele trei ediții au fost susținute de Hochland în calitate de partener principal, imaginile sunt realizate de Cristian Șuțu într-un decor special la WeCafe (strada Spiru Haret nr. 19).

Vedeți mai jos o parte dintre fotografiile pe care le-am găsit acum, de la ediția din 2013 și până anul acesta. Sigur le am și pe primele sau le-am trimis părinților, nu-mi dau seama exact acum.

Mi-a plăcut întotdeauna ideea de a oferi aceste fotografii și pe hârtie, nu doar în format digital. Este plăcut să le ai pe Facebook, să vezi în fiecare an acele Memories din alți ani, să retrăiești momente de când copiii erau mici.

În fiecare an a fost altă locație prin București, dar întotdeauna a fost amenajată în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, iar acest lucru face ca fiecare imagine să fie specială. Le păstrez și le revăd cu drag de câte ori îmi aduc aminte.

Hochland vă invită la Portret de Familie ca să prindeți și voi magia Sărbătorilor, mergeți pînă pe 15 decembrie la WeCafe între orele 18-00 și 21-00 pentru a face o astfel de fotografie alături de cei dragi. Imaginile tipărite sunt o surpriză plăcută pentru membri familiei, iar ele pot fi trimise chiar sub formă de carte poștală, pe adresele rudelor și prietenilor. Și mulțumiri Hochland pentru că susține un astfel de eveniment.

Așa că nu mai stați pe gânduri, mergeți să vă pregătiți amintiri frumoase pentru mai târziu!