Discutăm despre tehnologie și invoație, testăm tehnologii emergente, experiențe live bazate pe realitatea augmentată, demonstrații de live hacking si design thinking după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universității Stanford.


Foto: © Peshkova | Dreamstime

Toate astea la Ziua Inovației din cadrul evenimentului Zilele Biz.

Inovatorii dau formă ideilor care ne schimbă. Nu sunt visători, ci oamenii pragmatici care pun în aplicare idei revoluţionare. De la tehnologie şi procese de producţie, la marketing şi relaţii cu clienţii, inovaţiile îmbracă forme din ce în ce mai diverse şi fac parte integrantă din viaţă fiecărei companii care vrea să se menţină în elita businessului. În acelaşi timp, evoluţia tehnologiei schimbă spaţiul de lucru şi modul în care muncim, dar şi spaţiul în care locuim. Bun venit în lumea smart. Ziua Inovaţiei de la Zilele Biz reuneşte specialiştii din departamentele de inovaţie şi profesioniştii care vor să îmbunătăţească produsele şi serviciile oferite prin inovaţie.

Data este 21 noiembrie și programul o să fie de la 9 dimineața pînă după ora 16-00. Ziua debutează cu un keynote speech care aduce în prim-plan tehnologii emergente pentru 2018, într-o experienţă live bazată pe realitate augmentată, cu soluţii dedicate antreprenorilor, decidenţilor din marketing şi specialiştilor în tehnologie. Printre vorbitori se numără Julian Pădurariu, Bogdan Putinică sau Tudor Juravlea.

Programul zilei cuprinde şi o demonstraţie de live hacking, care răspunde la o întrebare esenţială în domeniu: ce este atractiv şi valoros pentru un infractor cybernetic?
Exclusiv la Ziua Inovaţiei, participanţii vor putea participa la un workshop design thinking realizat după modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universităţii Stanford. Inovaţie prin design thinking este un workshop care oferă în 90 de minute cea mai rapidă modalitate de a experimenta ce este acest concept, cum se face şi ce rezultate se pot obţine aplicând această tehnică inovatoare.

De 16 ani, Zilele Biz este cel mai relevant eveniment business-to-business din România. Conferința maraton de cinci zile prezinta cinci domenii de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media & Marketing.