Știu, toată lumea este acum entuziasmată de lansarea noului Galaxy Note 9, dar vreau să vă atrag atenția asupra unei super-oferte la modelul anterior, Note 8. L-am găsit la eMAG la numai 3.049 lei (click aici).

Modelul propus are tehnologie de ultimă generație, este puternic, dezvoltat pentru multi-tasking, dispune de celebrul S-Pen cu o mulțime de funcții suplimentare și are o cameră foto excepțională. Orice se poate spune despre modelul anterior, dar nu poți spune că nu este un model de top.

Avem totdeauna alegerea la îndemână, fie cheltuim pentru cel mai scump telefon al momentului, fie alegem un model de top care are în momentul de față un preț excelent.

Detalii tehnice

Display: 6.3 inch (2960×1440 pixeli)
CPU: Exynos 8895 (octa-core, 4x 2.3GHz + 4×1.7GHz)
GPU: Mali-G71 MP20
RAM: 6GB de RAM
Stocare: 64GB
Rețea: LTE Cat 16
Camera foto: duală cu senzori 12 megapixeli
Camera selfie: 8 megapixeli
Acumulator: 3300 mAh
OS: Android 7.1.1 + actualizări
Altele: A-GPS, Glonass, Galileo + NFC + USB Type-C + WiFi a/b/g/n/ac + Bluetooth 5.0

Experiența cu Galaxy Note 8

Designul seriei Note este inconfundabil, a fost primul phablet cu adevărat mare, țin minte și acum lansarea Galaxy Note, când toată lumea credea că este un ecran prea mare pentru a avea succes. Însă cei de la Samsung au avut o intuiție extraordinară, reușind astfel să lanseze o nouă categorie de produse: smartphone-uri cu ecran mare.

Știm cu toții că au fost probleme cu Note 7, iar generația de produse deși a fost foarte dorită de cumpărători, a trebuit să fie retrasă. Iar Samsung s-a angajat că la Note 8 va rezolva problemele, lucru de care s-a ținut de cuvânt. Telefonul a fost creat cu atenție la toate detaliile și a fost testat mai intens decât oricare alt model Samsung, așa că este clar că merită cumpărat.

Eu am utilizat Note 8 timp de o lună, este un super-telefon, este deasupra seriei Galaxy S fie și numai prin S-Pen. Telefonul are o performanță foarte bună, este plăcut de utilizat pentru lucrul la fișierele Word/Excel, este o plăcere să te uiți la filme și la fotografii cu el. Camera foto este peste medie și realizează imagini cum puțini competitori pot face. De asemenea, autonomia a fost bună, așa că nu am avut nicio problemă. Mi-amintesc ce emoții am avut când a căzut la un moment dat și m-am temut că se sparge, dar nu a avut nicio zgârietură măcar. Iar telefonul este protejat la apă și praf, ceea ce îl face perfect.

Prețul terminalului la lansare era de asemenea vreo 1.000 de euro, producătorii de telefoane au tot crescut prețurile pentru că vând mai puține terminale și au nevoie de profit. La momentul actual, Note 8 în varianta dual-SIM este la ofertă , îl găsiți pe eMAG la un preț de 2.920 lei.