Testez Galaxy Note 8 în cadrul programului Orange Smartphone Tester. Vă puteți înscrie și voi pe site, iar la edițiile viitoare veți putea testa cele mai noi terminale înaintea tuturor.

Pentru că eu v-am tot scris despre Note 8, reamintesc aici câteva dintre articolele care merită citite. Vedeți clipul de unboxing și dacă aveți întrebări le așetpt în comentarii, aici sau pe Youtube.

Citiți despre Note 8

  • toate articolele despre Samsung Galaxy Note 8;

Merită banii Note 8?

Samsung Galaxy Note 8 nu este doar un smartphone oarecare, ci este un adevărat computer mobil pe care îl puteți utiliza în diverse scenarii. Pe lângă design, care nu prea are rival, dotări tehnice maxime, camera foto duală despre care vă scriu separat, Note 8 are creionul digital SPen, are stația de lucru Dex care îl transformă într-un desktop, are multe avantaje.

Este foarte adevărat că este un smartphone scump. Totuși, pe lângă componentele hardware, Samsung are de achitat facturi mari. Laboratoarele de cercetare și dezvolare, partea de software, partea de marketing, plus costurile rămase de la Note 7. Deci este normal ca noul model să fie scump. Așa cum am spus în videoclip costă și transportul, sunt și taxe, sunt și comisioane ale vânzătorilor. Există companii chinezești care vând mai ieftin, dar telefoanele alea nu au fiabilitatea și tehnologiile unui model de top Samsung. Sunt vreo două excepții, dar și acolo sunt probleme cu service, cu garanția, cu eventualele ecrane sparte. Iar unele din firmele care au vândut foarte ieftin au dispărut deja.

ads

Evident, dacă vă uitați la echilibrul bugetului familiei, nu merită o investiție de acest nivel. De banii ăștia aproape poți lua un pachet de vacanță. Sigur găsiți un city-break. Vă puteți schimba laptopul. Luați un televizor cu diagonala de 165 de centimetri. Sau orice altceva. Dar dacă așteptați de mult un Note, dacă ați avut Note 4 sau 5 și ați rămas impresionați de experiență, dacă v-ați dorit mult Note 7 și nu ați prins, ei bine, Note 8 este tot ce promiteau aceste telefoane și mai mult decât atât.

Îmi place că Samsung include în cutie căști foarte bune, acum un model AKG pentru că au cumpărat Harman, producătorul audio care controlează multe branduri cunoscute, nu doar AKG și JBL, Harman Kardon, AMX, Crown, DBX, DigiTech și altele. AKG au tehnologie foarte bună și sunt rezistente la apă și praf. Samsung Galaxy Note 8 are în cutie un adaptor de microUSB clasic – USB Type-C, astfel că poate fi încărcat la orice încărcător vechi. Are în cutie un adaptor de USB Type-C pentru HDD-uri externe și alte accesorii. Vedeți în clip cum arată ele.

Una peste alta, este foarte greu de spus dacă merită banii Galaxy Note 8, depinde de fiecare cumpărător. Eu am Galaxy S8 Plus, nu simt nevoia de actualizare. Dar multe alte telefoane sunt și par depășite acum după lansarea Note. Cred că mulți, în special oamenii din business, vor trece la Note 8. Dacă aveți întrebări despre el le puteți lăsa mai jos. Dacă aveți orice nedumerire sau sugestie, le aștept în comentarii.

Găsiți toate ofertele de preț pentru Galaxy Note 8 în magazinul online Orange, fără conectare costă 969 de euro, iar cu abonamentele speciale Orange prețul terminalului scade.