Am trecut pe la standul Adata de la IFA Berlin și am descoperit acolo noile dispozitie de încărcare wireless, HDD-ul extern rezistent, precum și gadgeturile sub brandul XPG dezvoltate special pentru pasionații de jocuri video.

Produsele vedetă ale Adata la IFA Berlin au fost memoriile XPG Spectrix D80, cu iluminare RGB și răcire hibrid cu aer și apă. Pe lângă design-ul demn de profesioniștii din lumea jocurilor, sistemul de răcire dezvoltat de ei permite overclocking la 4.6GHz pentru memoriile DDR4. Sunt compatibile cu platformele Intel X299 și AMD4 Ryzen. Sistemul de răcire cu lichid este iluminat RGB și se poate controla dintr-o aplicație dedicată.

Am văzut și alte accesorii XPG special pentru jocuri, setul de căști Emix H30 cu amplificatorul Solox F30, combinația perfectă pentru gaming, cu sunt 7.1 surround, dar și tastaturi și mouși. Sunt super-rapide SSD-urile de gaming SX6000 Pro și Gammix S5, cu viteze de pînă la patru ori mai mari decât produsele concurente.

La standul Adata era și un hard-disc rezistent, HD830, care suportă pînă la 3000 de kilograme, a obținut certificare IP68 și standardele militare de rezistență. Este perfecat ca soluție de backup pentru datele cu adevărat importante. Pentru fotografii care călătoresc des în natură cred că este una dintre cele mai bune soluții.

Evident, am văzut și standurile de încărcare wireless pentru smartphone-urile de ultimă generație, ba chiar și o baterie externă care are integrată o lanternp de mare putere, Adata D8000L. Aveau acolo și carduri microSDXC, încărcătoare USB cu 5 porturi, încărcătoare auto și multe altele.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!