Duminica trecută am intrat pe site-ul Orange să descopăr PrePay Show, un concurs pentru clienții operatorului care folosesc cartele. Se pot câștiga zeci de GB de date mobile, dar și lucruri mai importante, precum unul dintre cele zece premii de 4.000 de euro sau 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro. Însă, aveți grijă, premiile se acordă doar pentru cei care au un număr de cartelă prepaid Orange înregistrat în contul My Orange.

PrePay Show poate fi găsit pe pagina operatorului, iar recomandarea mea este să jucați direct de pe telefon. Eu prima dată am jucat de pe laptop și am pierdut, pentru că majoritatea jocurilor sunt adaptate pentru gesturile de pe touchscreen. De pe telefon este distractiv și puteți câștiga punctele destul de ușor.

Sunt trei runde de jocuri cu personajele voastre favorite, Millidge şi Doig. Unele sunt doar de îndemânare, altele de cultură generală și altele de memorie vizuală. Nu vă gândiți că sunt grele, dar totul depinde de viteza cu care jucați. Cei mai rapizi jucători primesc cele mai multe puncte. Pentru fiecare joc încheiat utilizatorii primesc 25GB de date mobile. În total se pot acumula până la 100GB de date pe lună. Aceste bonusuri pot fi activate doar cu o opțiune de minim 5 euro pe lună. Sunt valabile însă timp de 100 de zile de la activare.

Concursul este activ doar duminică seara, de la 19:00 la 21:00. Trebuie să fiți online atunci și să aveți conexiunea la Internet cea mai bună, să nu fiți pe fugă. Mare atenție la ceea ce faceți și succes tuturor.

Săptămânal, jucătorii care se află în top 6 ca scor la concurs pot intra în tragerea la sorți pentru Huawei Mate 20 Pro. În săptămânile de Crăciun și cea de Anul Nou se vor oferi 20 de premii în astfel de telefoane, pentru cei care au cele mai bune 20 de scoruri. Însă rețineți că premiile se acordă doar pentru cei care au un număr de cartelă prepaid Orange înregistrat în contul My Orange.

Cele 10 premii a câte 4.000 euro fiecare se acordă printr-o tragere la sorţi organizată în data de 31 ianuarie 2019, iar la extragere participă automat fiecare utilizator de cartelă PrePay care a câştigat minim un joc, indiferent de punctajul înregistrat. Fiecare joc câştigat reprezintă o şansă în plus la premiul în bani, astfel că un participant care a parcurs şi câştigat 12 jocuri va avea 12 şanse de câştig.

Așa că până duminica viitoare setați un număr de prepaid în contul MyOrange, apoi duminică seara intrați pe site-ul Orange și jucați, măcar pentru GB de date sau pentru șansa de a câștiga banii la tragerea la sorți. Baftă!