Da, nu am uitat că am promis premii pentru sprijinul acordat în Siemens Race. Au fost foarte mulți care ne-au susținut, dar puțini au făcut-o constant. Legat de câștigătorul bicicletei acesta a fost stabilit deja. La mine pe profil au fost două quiz-uri foarte importante, primul l-am terminat pe locul doi și al doilea pe primul loc.

Siemens Race 2012  - final
Mulțumiri din nou tuturor celor care ne-au susținut activ. Nu ne-am așteptat sincer să avem atâta sprijin din partea voastră și nici nu credeam că putem ieși pe locul doi.

E drept, unii au răspuns repede și greșit, sau nu au răspuns la timp, ci mult mai tîrziu – și așa mai departe. Toți meritați premii – chiar și cei care nu au răspuns unde trebuie. Din păcate însă, pentru a recomensa pe cei cu adevărat atenși, am limitat lista de câștigători la 21 de oameni care au fost prezenți în ambele quiz-uri și au dat primii răspunsuri corecte. Știu că vor fi suporteri nemulțumiți, dar din păcate cu toată bunăvoința nu există mai multe premii.

Încercăm să facem o întâlnire în București pentru toți cei care ne-au susținut. Pentru câștigătorii premiilor – ne putem întâlni în București sau pot să vă trimit premiile prin poștă.

Să începem și tragerea la sorți. Lista celor care au răspuns corect și în timp util la cele două quiz-uri este aici. Tragerea la sorți, aici.

– 14) Nicoletta Aldea

– 3) Iuliana Vasile

 

Am și un premiu special pentru Roxana Ioana Porcaru, un „Lamborghini” (nu e nici mașină, nici laptop, stați liniștiți) 🙂 Doar un premiu de consolare pentru întreaga activitate.

Felicitări tuturor, revin cu detalii despre bicicletă și stați pe aproape – vor mai fi și alte concursuri.

Bicicleta

Citez de la Răzvan:

Castigatorul bicicletei oferite de Siemens este Robert Dorobantu, omul care a fost mereu activ pe Facebook, care a incercat mereu sa ne ajute si care a ajuns uneori sa se identifice cu echipa.

De aici.