Orice utilizator sau companie are nevoie de licențe legale pentru software și în mod sigur unii mai folosesc fie acasă, fie la birou, produse fără licență. Însă ofertele de pe GoodOffer24 aduc prețuri atât de bune încât nu are rost să mai folosiți altceva. Licențe pentru Windows 10 la 10 euro, licențe Office 2016 de la 13 euro, iar pentru Office 2019 de la 45 de euro. Vă dau și link-uri mai jos.

oferte pret licente software windows 10 office

GoodOffer24 este o platformă online care oferă reduceri la orice ține de software. De la jocuri video, aplicații, platforme, dar și sisteme de operare sau aplicații de tip Office. Sunt activi online de peste 10 ani și nu am găsit deocamdată vreun articol sau discuție pe forum care să spună că a fost cineva păcălit sau că nu au funcționat codurile cumpărate. Din contră, cam toate discuțiile sunt pozitive. Nișa asta de reduceri la software este tot mai mare, fiind implicate și firme precum G2A, Kinguin sau CDKeys. De asemenea, nu am auzit că vreun gigant software s-ar fi plâns că se vând aplicații la ofertă. Ei ar face-o instant dacă nu ar fi totul legal.

Oferta de Crăciun de la GoodOffer24 include mai ales produse Microsoft, care să fim sinceri sunt și foarte piratate în România. De ce să riști o amendă pe zona software când te poți asigura extrem de ieftin că ai licența validă?

Bonus: la orice comandă de aici aveți 30% șanse să primiți banii înapoi și produsul comandat. Adică 30% dintre clienți se vor trezi și cu banii înapoi și cu licențele cadou.

Extra-reducere: aveți o reducere suplimentară la orice produs software cu ajutorul codului meu:  JGO24Xmas18

Promoția se încheie pe 26 decembrie, deci cumpărați acum:

La fiecare puteți introduce și codul de reducere -18% ! Și vă puteți trezi și cu banii înapoi.

Magazinul online Goodoffer24, cu sediul în Hong Kong, este cunoscut pentru viteza cu care livrează codurile necesare. Veți primi pe mail imediat după ce achitați licențele respetive. Serviciul de suport pentru clienți este mereu activ și răspunde la mesaje rapid. Orice problemă apare se va rezolva.  Le puteți scrie la info@goodoffer24.com.

Site-ul este în engleză, sunt sigur că vă descurcați voi, dar dacă aveți nevoie de ajutor, folosiți browserul Chrome cu extensia Translate pentru a înțelege tot. Vă explic pas cu pas cum să luați de exemplu licența pentru Windows 10 Professional, cu tot cu cod de reducere special JGO24Xmas18.

1. Intrați pe pagina Windows 10 și dați Add to cart:

 

Apoi mergeți direct la coșul de cumpărături (Shopping Cart). În acea pagină găsiți rubrica cu coduri de discout (Apply coupon code) și introduceți codul special JGO24Xmas18.

 

Apeși apoi pe butonul care aplică reducerea, Apply Discount, iar apoi o să vezi cum scade prețul. Continui cu Proceed to Checkout și achiți online rapid. Pentru a evita orice suspiciune sau eventuală problemă, folosește PayPal pentru plată și atunci când apare ceva poți cere banii înapoi. Și nici nu expui datele tale de pe card. Dacă nu ai cont de Paypal, poți face unul în câteva minute aici.

Primești rapid codul de licență pe e-mail și apoi poți să instalezi softul original și să îl activezi cu codul primit pe mail. Păstrați mesajele pentru a avea mereu dovada că au fost cumpărate legal.

Vă dau și link spre aplicațiile Microsoft:

Nu mai pierdeți vremea, mergeți și luați rapid (și ieftin) toate licențele de care aveți nevoie. Mai ales dacă aveți mai multe sisteme fără licență. Nu folosiți niciodată Windows piratat sau fără licență, nici Office (Word, Power Point, Excel).