Din seria de campanii online semnate Panasonic, după Viera urmează Provocarea G2, un concurs de fotografie pentru amatori și profesioniști cu premii impresionante. Eu particip doar la simularea concursului foto, trebuie să fac 5 misiuni până pe 6 septembrie – împreună cu Vali Petcu, Costin Cocioabă, Cabral Ibacka și Cristi Dorombach, iar cea mai votată poză a bloggerilor va aduce de asemenea ca premiu o cameră foto Lumix G2 (găsești oricând fotografiile mele aici – le poți vota).

Prima temă a fost “Vintage” . Citez: “la ce te duce cu gandul ideea de vintage? Poate e un loc care te face sa te intorci in timp, undeva in anii 30-40 sau niste haine din alte vremuri sau poate o masina de epoca. Vintage inseamna in engleza si culesul viilor. Ai toata libertatea sa iti exprimi punctul de vedere asupra subiectului”.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Vecinul meu care are o mașini de epocă nu a fost prin zonă, așa că am improvizat. Am făcut mai multe fotografii, mi-e imposibil să mă hotărăsc, dar pun o poză de astăzi și sper să fie ok. V-am mai zis eu că nu sunt un expert.

Arată și mai “Vintage” în alb-negru.

Poza originală este aici.
Pff! Parcă poza de ieri era mai mișto. Mai bine o băgam pe aia în concurs.
Mai bine să o încarc și pe aia.

Întrebare pentru fotografi: cum dumnezeu alegeți fotografiile pentru un concurs?

Pentru a putea participa la concursul Panasonic “Provocarea G2” trebuie să vă înscrieți pe site (31 august – 20 octombrie) și să realizați minim 10 teme din cele care vor fi prezentate acolo. Panasonic Lumix G2 este o cameră foto excelentă, chiar și pentru un amator ca mine. Dar este mai ales o cameră ușoară și compactă pentru utilizatorii profesioniști. Am auzit că se filmează producții video profesioniste cu G2. Am să revin cu un review în detaliu al camerei.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.