Am scos azi din cutie căștile Redmi Buds 3, care se lansează oficial mâine în România. Sunt compacte, subțiri și ușoare, iar cutia este de asemenea, foarte compactă. Stau bine în ureche și au un sunet bun pentru acest nivel de preț. Am văzut online că există și o variantă Pro.

Redmi Buds 3 test

Pro și contra Redmi Buds 3

Avantaje:

  • compacte, ușoare și subțiri;
  • sunet bun;
  • conectivitate ușoară;
  • autonomie ok;
  • preț ok;

Dezavantaje:

  • sunet pe înalte, au nevoie de bass;
  • mergea o cutie mai mare, baterie mai mare;

Detalii tehnice Redmi Buds 3

Drive: 12 mm
Procesor: Qualcomm QCC3040
Greutate: 5.5 grame casca
Tehnologii: Echo Cancelling and Noise Suppression Technology, Bluetooth 5.2
Autonomie: 5 ore casca, 20 de ore cu cutia
Rating: IP54
Preț: 199,99 lei

ads

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 6 Media: 3.5]

Impresii după testare

Căștile arată bine și stau bine în ureche. Mi s-a părut cutia mai mică decât de obicei la genul ăsta de căști. Da, oferă autonomie suficientă și este mai ușoară, mai comod de ținut. Dar îți poate crea și nesiguranță dacă bateria nu este suficientă. Au însă și varianta Redmi Buds 3 Pro, cu o cutie mai serioasă și autonomie mai mare. Ceea ce mi-a plăcut este că au unele tehnologii interesante, simple, care teoretic veneau pe dispozitive mai scumpe.

Casca cântărește doar 4,5 g și este confortabilă. Conectarea este extrem de simplă cu un telefon Xiaomi (MIUI 12). Doar deschizi capacul și intră automat în modul pairing. O fereastră apare pe ecranul telefonului automat. Conexiunea inteligentă se face instant. După conectare, puteți vedea informații precum durata de viață a bateriei caștilor și a carcasei.

Apoi, muzica se oprește când scoți căștile automat. Dacă le pui la loc, muzica se reia instant. Căștile suportă noua generație de Bluetooth 5.2, au consum redus de energie, transmisie mai rapidă și conexiune mai stabilă.

Sunetul vine dintr-un driver dinamic de 12 mm. A fost reglat de Xiaomi pentru o experiență auditivă bună. Au rating IP54 de rezistență la praf și apă. Deci căștile Redmi Buds 3 vă pot însoți la sport și pe ploaie, vânt și activitate fizică intensă.

Încorporează un microfon dublu cu tehnologia Qualcomm cVc de anulare a ecoului și de suprimare a zgomotului oferă o calitate a vocii clară. Căștile Redmi Buds 3 acceptă încărcare rapidă, doar 10 minute la priză oferă 90 de minute de utilizare. O singura încărcare completă vă oferă până la 5 ore de timp de ascultare și până la 20 de ore când folosiți cutia pentru reîncărcare.

Preț și disponibilitate

Xiaomi a anunțat disponibilitatea pe piața din România a căștilor Redmi Buds 3 începând cu data de 26 noiembrie. Acestea vor fi comercializate pe site-ul propriu și pe eMAG, iar prețul recomandat de vânzare este de 199,99 lei.

Galerie foto