Am fost aseară la petrecerea de final a RoblogFest 2012, în ciuda temerilor unora n-am mai luat locul 1 ca anul trecut, evenimentul a scos la iveală o serie de noi bloguri tech care meritau aduse în atenția publicului și a agențiilor.Ar fi fost chiar culmea să câștig în fiecare an 🙂 În schimb m-a bucurat premiul special Bitdefender pentru www.securitateit.ro – ceea ce înseamnă că nu am muncit degeaba. Mulțumesc!

securitateit.ro

Bloguri de tehnologie

Cel mai bun blog de tehnologie în 2012 a fost desemnat giz.ro, pe doi a fost nwradu.ro, iar locul trei a revenit unui blog de care chiar nu auzisem, ctrld.ro. Auzisem de cei de la giz, dar nu am urmărit constant blogul, promit să o fac de-acum înainte.

În orice caz, ca să citez un clasic în viață, între câșigători nu au fost aproape deloc bloggeri consacrați. Puteți vedea lista proiectelor câștigătoare pe site-ul lor.

Promit să fac odată o listă cu bloguri de tehnologie care merită urmărite.

 

Petrecerea

Nu sunt un fan, dar nici nu mă deanjează Șuie Paparude – sunt ok – iar sonorizarea a fost mai degrabă bună în Fabrica. Da, poate cam tare, după cum s-au plâns unii, dar așa ar trebui să fie în club. Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroși A-listeri, dar pe de altă parte, au și lipsit un număr impresionant de oameni care au fost la edițiile anterioare. La fel cu agențiile, au fost mai ales cele ale căror clienți au fost sponsori sau premianți, și atât. Ceilalți au ocolit evenimentul. Două chestii care te fac să-ți pui semne de întrebare.
Și a treia: să vedem cine a câștigat la blog de cultură 🙂 Prietenii știu de ce …

Cam atât despre Roblogfest 2012. Multă baftă în 2013 😛