Am testat noul router wireless Tenda TX12 Pro, un dispozitiv care oferă performanțe mari la un nivel de preț echilibrat. Atinge aproape 3Gbps, pe 2.4GHz poate atinge 574Mbps, iar pe 5 GHz ajunge la 2,4 Gbps. Totuși, nu este chiar un dispozitiv ieftin. Are trei mufe de LAN și una WAN, se configurează din aplicația mobilă și are de asemenea multe tehnologii care asigură un semnal wireless excelent.

Tenda TX12 Pro review

Pro și contra Tenda TX12 Pro

Avantaje:

  • design modern cu șase antene;
  • conectivitate multiplă;
  • viteze mari de download și upload;
  • preț echilibrat;

Dezavantaje:

  • doar trei mufe LAN;
  • culoare: negru;

Detalii tehnice Tenda TX12 Pro

Standarde : IEEE802.3, IEEE802.3u,IEEE802.3ab
Antene: 5 antene externe 6 dBi
Dimensiuni: 267x166x222 mm
Wireless:
– IEEE 802.11n/b/g 2.4 GHz
– IEEE 802.11ax/ac/n/a 5GHz
Viteza transfer:
– 5 GHz până la 2402Mbps
– 2.4 GHz: până la 574Mbps
Tehnologii: Beamforming, OFDMA, MU-MIMO, WPA 3, Smart Power Saving
Preț: 510 lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 1 Media: 4]

Tenda TX12 Pro review

TX12 Pro este un router Gigabit Wi-Fi 6 conceput pentru utilizatorii care caută performanță. Acceptă tehnologia Wi-Fi+, care poate rezolva cu ușurință problema acoperirii Wi-Fi pentru case super-mari. Dacă funcția Wi-Fi+ este activată, atunci când telefonul detectează o rețea Wi-Fi la care a fost conectat anterior sau care este gratuită, va activa automat Wi-Fi și se va conecta la acea rețea. De asemenea, va evalua stabilitatea rețelelor Wi-Fi și va comuta la datele mobile atunci când semnalul Wi-Fi este slab.

Ambele benzi ale routerului acceptă tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax), cu o rată simultană de până la 2976Mbps (574Mbps pe 2.4GHz, și 2402Mbps pe 5GHz). În plus, TX12 Pro este echipat cu 4 Power FEMS de mare viteză, Wi-Fi are o capacitate mai puternică de a pătrunde în pereți și o distanță de transmisie mai mare. Și este echipat cu cip principal Broadcom 6756, quad-core de 1,7 GHz, putere de calcul puternică și funcționare stabilă. Cu tehnologia OFDMA+MU-MIMO, mai multe dispozitive pot accesa Internetul în același timp, eficiența transmisiei este îmbunătățită semnificativ, iar întârzierea este mult redusă.

Tenda TX12 Pro are sub capotă un procesor de mare putere Broadcom, cu o arhitectură quad-core, nucleele fiind la 1,7 GHz. Astfel se pot obține și menține viteze Wi-Fi mai mari și o rețea stabilă. Patru module de îmbunătățire a semnalului și cinci antene externe de 6dBi sunt folosite combină pentru a extinde semnalul Wi-Fi puternic și fiabil în întreaga casă.

Când întâmpinați probleme de congestie în rețea, apeluri întrerupte sau întreruperi curente, puteți face clic pe optimizarea cu o singură tastă pe interfața de administrare web, iar routerul poate finaliza rapid auto-verificările și poate repara problemele rapid.

Tenda TX12 Pro acceptă o lățime de bandă foarte mare de 160 MHz. În timp ce utilizați un telefon mobil care acceptă și lățimea de bandă de 160MHz conectat la TX12 Pro, acesta poate ține departe de interferența semnalului și poate reda pe deplin proprietățile dispozitivului. Bucurați-vă de Wi-Fi 6 rapid și fluid.

Tehnologiile avansate OFDMA+MU-MIMO ajută semnalul Wi-Fi, permițând mai multor clienți să partajeze o bandă simultan, ceea ce reduce latența și eventualele blocaje.

Concluzii

Un router wireless Tenda TX12 Pro este ideal pentru o acoperire mai mare, de viteză mare, pentru jocuri video, aplicații de streaming multimedia și tot ce faceți online. Telefonul se mișcă de asemenea mai rapid, iar conținutul se vede fără întreruperi. Este foarte performant, dar rămâne un produs nu tocmai ieftin. De-asta am zis că are un preț echilibrat.

Galerie foto