Primul smartphone Samsung dotat cu o cameră foto triplă pe spate a ajuns astăzi la mine, abia aștept să îl scot din casă și să fac poze cu el. Deocamdată doar l-am scos din cutie, vedeți clipul mai jos, aștept de asemenea întrebările voastre legate de acest model.
Update: poți citi tot review-ul Galaxy A7 2018 ->>
Dați un play la clip, subscribe pe Youtube !

Galaxy A7 2018 păreri

  • la prima vedere, Samsung Galaxy A7 2018 nu are un ecran Infinity Display ca la alte modele de top ale companiei sud-coreene, ecranul este plat și are margini groase deasupra și desesubt, nici pe margini nu sunt chiar subțiri, deci are impresia unui smartphone clasic de acum câțiva ani. Este însă destul de ușor și plăcut de ținut în mână, materialul este ok și nu alunecă deloc.
  • Samsung a ales să păstreze la acest model mufa de căști 3.5 mm jack, ceea ce sigur constituie o decizie bună pentru cei care au căștile lor favorite dotate cu o astfel de mufă. Pe de altă parte, căștile incluse în cutie la acest model sunt genul ăla aproape inutilizabil, care cu greu stau în ureche.
  • camera foto triplă este o premieră pentru Samsung. Abia aștept să testez modelul zilele următoare și să mă joc cu această cameră specială. Deocamdată am notat că are senzori de 20, 8 și 5 megapixeli, sper să facă treabă bună și nu prea ar avea de ce să dea rateuri. Revin pe tema asta cam într-o săptămână.
  • lentilele sunt mai bine aranjate decât la P20 Pro de exemplu, sunt toate aliniate, arată destul de bine pentru un telefon cu atâtea camere. Abia aștept să testez și A9, cei cu patru camere foto.
  • procesorul este Exynos 7885, nicidecum procesorul Mediatek anunțat pe anumite site-uri – cred că și pe GSMArena este trecut greșit. Din moment ce realizează propriile procesoare, de ce ar apela Samsung la Mediatek? Ca să facă praf terminalele? Mă rog, este de discutat.
  • bateria este de 3.300 mAh, s-ar putea să nu aibă autonomia dorită și să dezamăgească tocmai pasionații de fotografie către care este adresat. Am să testez amănunțit acest model, revin asap cu toate detaliile în cadrul review-ului complet.
  • vine cu Android 8.0 și interfața Samsung clasică, dar aș fi vrut să știu dacă va primi Android 9.0 Pie și mai ales când anume. Nu este prea clar și știm că sud-coreenii nu se grăbesc cu actualizările foarte tare.
  • în general este un smartphone bun, cu toate dotările de care aveți nevoie, iar prețul este chiar foarte bun comparat cu alte modele lansate anul ăsta.
  • poate fi considerat un atuu la achiziție, rar un telefon Samsung are un preț final foarte bun. Acesta face din A7 o alegere foarte bună dacă vreți astăzi un smartphoje nou. La eMAG de exemplu are un preț de 1.449,99 lei, ceea ce mi se pare foarte ok.

Imagini cu telefonul