Am văzut azi în Băneasa  Samsung Galaxy Beam, primul smartphone cu proiector video încorporat, și pot să confirm că este un gadget interesant. Este un smartphone ok, chiar dacă vine cu Android 2.3, bateria de 2.000 mAh sigur te ajută în viața de zi cu zi. Ecranul este de 3,7 4.0 inchi, Super AMOLED. Nu este un telefon foarte subțire, dar performanțele sunt bune.

Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Beam

Proiectorul nu este nemaipomenit. Are o lampă LED care scoate o imagine decentă la dimensiunile unui TV normal, dacă în cameră este întuneric. Ei zic că poate scoate o imagine cu diagonala de 50 inchi (127 cm). Eu zic că imaginea corectă era la 26-32 de inchi, apoi se vede în ceață. Ori poate ai nevoie de întuneric beznă pentru a vedea corect.

Galaxy Beam - proiector

Procesorul dual-core la 1GHz este ok pentru ce are el de făcut. Aplicația de proiector poate să redea imagini din galeria foto, clipuri video, prezentări Powerpoint sau Excel. Cred că va lua locul telefoanelor pentru pasionații de muzică fiindcă acum poți să proiectezi și videoclipul, nu doar să asculți muzica. Sau să te uiți cu proiectorul la clipulețe de pe Youtube.

Nu am informații despre preț, urmează să fie disponibil comercial în curînd.

Galerie foto

[nggallery id=374]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !