Samsung Galaxy Note vine la teste și sunt curios dacă impresia acutală se confirmă: în ciuda mărimii gigantice este un super-smartphone pentru orice utilizator mobil. Sincer, cât vine vorba de gadgeturi de top contează două lucruri: experiența utilizatorului și durata bateriei. După cum știți deja, eu m-am jucat cu Samsung Galaxy Note și la IFA și cu ocazia lansării oficiale de la Londra. Acum vine la teste.
Samsung Galaxy Note aduce mai multe noutăți, nu doar ecranul mare – vedeți și în clipul de mai jos.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note – video

Samsung Galaxy Note are un display de 5.3”,acesta fiind cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone. Procesorul dual-core la 1,4 GHz asigură o viteză deosebită la utilizare, iar bateria de 2500 mAh sigur ține mult și bine. Dispune de modem HSPA+ și LTE, asigurând o navigare rapidă și eficientă.

Samsung îmbunătăţeşte capacitățile business de utilizare ale dispozitivului prin parteneriatul cu Juniper Networks. Juniper Pulse SSL VPN oferă acces sigur de la distanță la resursele companiei. SSL VPN permite marilor companii și furnizorilor de servicii să răspundă restricțiilor stricte de acces și autorizare, protejând datele companiei prin centralizarea controlului și prin sprijinul eficient acordat utilizatorilor acestui dispozitiv.

ads

(P) Articol sponsorizat de Samsung GALAXY Note