Pe 31 august sunt primele evenimente oficiale la IFA Berlin, iar eu o să fiu acolo să vă povestesc ce și cum. Pe 31 august și 1 septembrie sunt evenimente doar pentru presă și bloggeri, iar din 2 septemrbie o să vedem și standurile din expoziție și cele mai noi produse.

IFA Berlin 2012

În mod tradițional, Samsung lansau Galaxy Note la IFA, dar anul ăsta lansarea a fost mai devreme. Cu toate astea, vom vedea sigur noi gadgeturi, probabil vreo tabletă nou, ceasul Gear S3 și multe altele. Samsung au în ofertă și roboți și electrocasnice și multe altele, pe care le vom descoperi la stand. Evenimentul oficial este chiar pe 31 august, vă scriu de acolo.

LG va avea de asemenea o mare prezență la IFA Berlin. Abia aștept să văd dacă au lansat noul LG V20, un smartphone de top care combină caracteristicile de top de la V10 cu tehnologiile de ultimă generație – este primul smartphone cu Android 7.0 N (Nougat). O să vedem și aici televizoare, accesorii smart, electrocasnice și multe altele. Promit să vă fac și un film din standul LG, unul dintre cele mai spectaculoase de la IFA.

ads

Lenovo are un eveniment special la IFA chiar pe 31 august, sper să pot ajunge să vedem ce noutăți lansează. De asemenea, Sony au un eveniment pe 1 septembrie, Philips pe 2 septembrie.

Mă aștept să văd acolo HTC, dar nu cu telefoanele, probabil doar cu ochelarii VR HTC Vive. Cred că Huawei vor avea produse noi la stand, nu ajung la evenimentul lor de lansare. Oricum, urmăresc cam tot ce se întâmplă. Deocamdată nu sunt alte anunțuri spectaculoase, dar sunt convins că vor fi noutăți la toate brandurile mari.

Dacă urmăriți blogul, o să vedeți că de pe 31 august vor fi mai mult știri de la IFA. Dacă vreți să vedeți doar lansările de la acest târg, urmăriți doar tag-ul IFA Berlin. O să pun noutăți, ca de obicei, pe profilul de Facebook sau pe pagina blogului.

Cel mai simplu mod de a fi la zi cu știrile este să vă înscrieți la newsletter:


Newsletter Computerblog.ro

* nu se poate fără adresa ta

Formatul mesajului