Profit de ocazie să vă mai mulțumesc o dată pentru răspunsurile rapide de azi și pentru că am reușit să terminăm pe locul doi. A trecut și ziua 2, am vizitat CET-ul de la Râmnicu Vâlcea și apoi fabrica de ciment Holcim de la Câmpulung, am descoperit noi soluții Siemens și, evident, ne-am distrat din plin.

Siemens Race - 2
Drumul de la Craiova la Râmnicu Vâlcea a fost foarte interesant, nu este un drum foarte circulat și am avut parte de multe chestii inedite. Producători de cazane de țuică, corturarii la drum, un camping pe un vîrf de deal, într-o pădure. Un iaz foarte interesant, vă dau link-uri imediat.

La CET-ul de la Vâlcea, care se cheamă, cum altfel decât Govora, Siemens oferă filtrele care permit eliminarea toxinelor pe care în mod le aruncam în atmosferă. Spunea oficialul Siemens ceva de genul că aau livrat „un Mercedes la preț de Logan”. Specificațiile oferite au fost cu mult peste cele cerute, la un preț similar.

Fabrica Holcim avea o suită de soluții, care permit eficientizarea afacerii, dar țin și de siguranța angajaților. Am selectat câteva fotografii reprezentative de azi, plus câteva articole despre experiența de azi. Alte detalii, vă dau în zilele următoare.

ads

P.S. Ideea principală a campaniei cred că este asta: Siemens furnizează soluții extrem de performante pentru niște oameni pasionași și pentru niște afaceri interesante. Nimic obișnuit, nimic banal, totul extrem de specializat, tehnic și în zone unde există interes economic și o lipsă de soluții din partea altor companii.

De citit

– ziua 2 din Siemens Race…
Observații după 2 zile Siemens Race;
– Holcim în imagini.

Galerie foto

[nggallery id=363]