În ultimii cinci ani nu am ratat nicio ediție Social Media Summer Camp, un loc unde se întâlnesc oamenii din companii, cei din agențiile digitale și bloggerii cunoscuți din România. Nu este doar un seminar, nu este doar o conferință, este mai mult decât atât.

sms camp 2015

În SMS Camp poți învăța cele mai potrivite strategii de social media marketing pentru brandul tău. Poți vedea exemple de campanii reușit și de mega-fail-uri pe care ai vrea să le eviți. Vei vedea cum să măsori succesul unei campanii și cum să interpretezi informațiile și feedback-ul pe care le ai de la ceilalți.

Vei afla cum se construiesc campaniile în spatele ușilor închise și cum să îți folosești chiar tu creativitatea în exercițiile practice. Sunt și niște super-invitați care vor vorbi din experiență.

Două instituții bancare, două mari companii de FMCG și zeci de companii și-au schimbat modul în care comunică și gândesc strategiile de marketing în urma celor zece ediții Social Media Câmp de la Pârâul Rece.

Dacă ești blogger, poți să descoperi aici cum să lucrezi mai bine cu companiile și agențiile specializate și cum să fii mai performant în campaniile pe care le realizezi pentru branduri. Și cu toții vom afla cele mai importante noutăți Facebook și despre celelalte rețele sociale.

Locurile sunt limitate ->>

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!