Mai am câteva articole restante de la IFA Berlin, unul va fi despre telefoanele noi de la LG. Compania și-a extins gama de terminale smartphone cu modele mai accesibile. LG G3 Stylus este un smartphone cu display mare, de 5.5 inch, dotat cu un creion digital. LG G3 S este o versiune mai compactă a vârfului de gamă, l-am cerut la teste și abia aștept să ajungă. LG L Fino este un smartphone entry-level care va face volume mari dacă este preluat de vreun operator la ofertă.

LG G3 Stylus
LG G3 Stylus

LG G3 Stylus

Terminalul este bine făcut, dar are carcasa din plastic, nu metal precum G3. Are un display de 5,5 inch cu rezoluție standard (960×540 pixeli), probabil singurul punct mai slab. Procesorul este Qualcomm Snapdragon quad-core la 1,3GHz, 1GB de RAM și 8GB de stocare internă + slot de carduri micro SD. Camera foto are senzor de 13 megapixeli, iar bateria este de 3.000 mAh.

LG G3 S
LG G3 S

LG G3 S

Terminalul G3 S mi se pare un model foarte ok (este numele european al lui G3 Beat din US), de-asta l-am și cerut la teste. Nu este vârf de gamă, dar păstrează multe din caracteristicile lui LG G3. Are ecran de 5 inch, dar este 720p, nu Full HD. Procesorul este quad-core la 1,2 GHz, 1GB de RAM și 8 GB de stocare internă, cu slot de carduri.

Camera foto are senzor de 8 megapixeli, dar cu autofocus laser. Camera frontală este de 1,3 megapixeli, bateria are 2.540 mAh, iar platforma este Android 4.4.2.

LG L Fino
LG L Fino

LG L Fino

Terminalul ieftin păstrează linia de design de la G3, este dotat cu o cameră foto de 8 megaixeli și are butoanele de control pe spate. Are un display de 4,5 inch cu rezoluție 800x480px și densitate 207ppi. LG L Fino are procesor quad-core la 1,2 GHz și 1GB de RAM, stocare internă de 4GB.
Bateria este de 1900 mAh și vine cu Android 4.4.2 Kit Kat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!