Am descoperit o campanie de reduceri interesantă, iar câteva prețuri sunt imbatabile, ar fi păcat să nu profitați de ocazie. Și pentru a descoperi și alte oferte mai bune, vă propun și un concurs în care veți putea câștiga un voucher de reducere de 200 de lei. Detalii la final.
oneplus one

Reduceri de Paște

 

Sunt multe campanii de reducere cu ocazia sărbătorilor de Paște, dar scanând printre numeroasele oferte am găsit telefoane la super-preț, unele reduse cu mult sub cele mai mici scoruri listate pe comparatoarele online de preț. Fiind pasionat de gadgeturi și tehnologie vă recomand câteva terminale care sunt excelente, iar acum e păcat să nu profitați de ofertă.

OnePlus One, unul din cele mai bune terminale smartphone non-brand din 2014, este disponibil la 1.699,99 lei , comparat cu minim 1.999 lei pe alte site-uri. Este un smartphone Android cu display Full HD de 5,5 inch, procesor Snapdragon 801 la 2,5GHz, 3GB de RAM și tehnologie 4G. Este un model fiabil și performant, lăudat în toate testele internaționale.

Un alt model care mie personal mi-a plăcut mult este Desire 816, un terminal care este disponibil la Germanos la 1.099 lei , în timp ce pe toate site-urile de oferte este de la 1220 de lei în sus. Un smartphone foarte bun, eran de 5,5 inch 720p, procesor Snapdragon 400 la 1,6GHz, memorie RAM 1,5GB. Pe scurt, vă descurcați foarte bine cu el.

La capitolul accesorii nu puteam să nu remarc o bandă smart pentru fitness foarte mișto, iHealth, care pare să fie ceas și costă la Germanos doar 209 lei, în timp ce pe site-urile de comparații apare la ofertă cu 300 de lei. Sunt multe astfel de reduceri interesante, chiar #ePacat să nu profitați de ele.

Concurs !

Vreau ca în perioada următoare, pînă pe 15 aprilie, să intrați pe site-ul Germanos și să găsiți produsele la prețuri foarte bune. Lăsați un comentariu care să includă hash-tag-ul #ePacat și menționați ce ofertă ați observat. #atât.
De data asta, câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org. Mult succes la vânătoarea de oferte! #ePacat să nu profitați 🙂
Repet, se câștigă un voucher de 200 de lei.