Astăzi este o zi în care presa are acces doar la unele conferințe, iar IFA Berlin nu este deschis încă pentru toată lumea. Și pentru că nu vreau să pun comunicatele de presă primite, o să vă povestesc mâine despre terminalele cu care apuc să mă joc, iar azi povestesc un pic despre ce-am remarcat prin cele 150 de mailuri necitite.

IFA Berlin 2012
IFA Berlin 2012

Așa cum era așteptat, Samsung a dezvăluit Galaxy Note 2 – fără nicio surpriză. De asemenea, sud-coreenii au făcut valuri cu un super-televizor OLED și au la stand gadgeturi cu Windows 8, dar sub un brand ales aiurea, Ativ. Da, ativ, nu e o greșeală de tipar.
De notat și Galaxy Camera, o cameră foto cu Android, de data asta cu Jelly Bean și o groază de chestii, doar că nu poți telefona de pe ea.

Sony confirmă și ei tableta Xperia, fără surprize, doar că numele este Xperia Tablet S. Alte noi telefoane cu Android se adaugă seriei Xperia, vârful de gamă este Xperia T, care va fi pe unele piețe prezentat sub numele Xperia TX, dar e același telefon. Mai sunt Xperia J și V.

LG au încă un smartphone interesant, L9, iar Lenovo a lansat noi tablete cu Android. De asemenea, am văzut pe Facebook ceva de la Toshiba, un televizor 3D fără ochelari cu rezoluție 4K, ar putea fi interesant.

Mîine voi petrece cam 5-6 ore în expoziție și nimic din ce voi scrie de aici nu va fi copy+paste 😉