V-am mai povestit eu despre Gigaset SL910, primul telefon fix cu ecran full touch, dar acum am avut ocazia să mă joc cu el. Da, nu mai folosesc telefonul fix de o vreme și nu cred că o să revin prea curând la el. Ideea celor de la Gigaset mi s-a părut interesantă: cei care mai folosesc telefonul fix pot avea acum un terminal premium, fără fire, cu ecran full touch. Cred că modelul va avea succes, urmează să ajungă în curând în magazinele din România.

Gigaset SL910
Gigaset SL910

Gigaset SL910

Telefonul are ecran capacitiv de 3,2 inchi, design premium, cu o carcasă din metal lucios, are o stație de bază foarte mică, ca un dock. Meniul este similar cu cel de la telefoane mobile, doar că nu are jocuri și aplicații, chestie care se va dovedi o greșeală. Oamenii vor să aibă chestii similare pe terminalele la care au acces. Nu are nici cameră foto sau galerie foto, poți doar să setezi poze pentru cei din lista de contacte, ceea ce este ok. Meniul este simplu și intuitiv, setările sunt obișnuite, are chiar și screensavere pentru personalizare. Și tonuri de apel.

Bateria rezistă 14 ore fără să necesite reîncărcare, iar în stand by rezistă mai bine de o săptămână. De asemenea un bonus este tehnologia Bluetooth, îl puteți conecta la hands free sau la boxele din living.

Agenda de contacte și calendarul pot fi sincronizate prin Bluetooth sau mini-USB.

ads

Telefonul are și un mod eco care permite reducerea consumului de energie.

Galerie foto

[nggallery id=291]