Telekom a lansat la IFA o tabletă Android sub brand propriu: Puls 8.0 și a prezentat soluții pentru divertisment și casa inteligentă, interconecată, a viitorului. Are unul din cele mai mari standuri și singurul la care era un elicopter din care puteai afla soluțiile operatorului.

Telekom_Tablet_Puls_wei_2

Tableta Telekom Puls va costa pentru cei din Germania 50 de euro și vine la pachet cu aplicațiile recomandate de operator, precum Airbnb sau Spotify.

Tableta are ecran de 8 inch, 1200×800 pixeli, procesor Mediatek quad-core la 1.3GHz, 1GB de RAM, 16GB de stocare internă, cameră de 5 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli. Vine cu sistemul de operare Android 5.0. Bateria integrată este de 4.060 mAh.

ads

Puls 8.0 poate fi însă cumpărată doar de clienții Telekom, cei care au cel puțin Internet sau telefon de la operator.

Au mai lansat împreună cu Miele o mașină de spălat inteligentă, conectată la Internet, dar și alte soluții pentru casa inteligentă. „Casa viitorului va fi conectată și va fi un singur operator: Magenta 1”, spun oficialii companiei. Telekom a dezvoltat o aplicație pentru Smart Home, din care vei controla fiecare dispozitiv conectat din casă.

Telekom a prezentat soluții diverse, de exemplu pentru securitatea casei de la Assa Abloy, soluții intligente de udat grădina de la Karcher, control pentru iluminare și rețeaua electrică de la Entega, iar Logitech și Qivicon au făcut un sistem de control de la distanță bazat pe telecomanda Harmony.