Am testat Tenda CP7, o cameră de supraveghere Pan/Tilt pentru interior. Este capabilă de filmare 2K și poate fi controlată de la distanță direct din aplicație. Este utilă pentru monitorizarea casei sau pentru a vedea bebelușul că doarme liniștit. Are și audio, dar poți și să vorbești pentru a calma copilul. Sau pentru a speria un eventual spărgător.

P.S. am și un concurs cu această cameră, dar numai pe contul de Instagram.

Pro și contra Tenda CP7

Avantaje:

  • design modern;
  • calitate bună a imaginilor;
  • control din aplicație;
  • senzor de lumină și zgomot;
  • vedere de noapte;
  • preț destul de bun;

Dezavantaje:

  • rezoluție de 4 megapixeli;
  • are altă aplicație decât alte accesorii Tenda;

Detalii tehnice Tenda CP7

Rezoluție: 2560 x 1440 pixeli
Conectivitate: Wi-Fi, LAN
Viteză transfer: 150 Mbps
Camera: 4 megapixeli
Dimensiuni: 88 x 103 x 88 mm
Greutate: 15 gr
Baterie: nu
Tehnologii:  360 grade, infraroșii, microSD, Cloud, audio, detector mișcare, lumină și zgomote
Preț: 230 de lei la data publicării

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 4.5]

Impresii după testare

Camera de supraveghere poate fi utilă în numeroase scenarii. Cele mai comune sunt pentru supravegherea apartamentului sau a casei atunci când sunteți plecați. Dar este utilă pentru a monitoriza bebelușul. Pentru a vedea de la distanță animalul de companie. Pentru a fi mereu la curent cu ce se întâmplă. Puteți seta să vă trimită alerte prin aplicația de pe telefon. Astfel încât să nu ratați niciodată dacă se întâmplă ceva. Senzorul de mișcare poate să fie util și dacă e inundație sau o altă problemă în casă.

Funcția Pan/Tilt permite mișcarea din aplicație a camerei, pentru a vedea mai bine. Merge la 90 de grade în sus, 65 de grade în jos sau 360 de grade de jur-împrejur. Pe baza algoritmilor de învățare AI, Tenda CP7 poate detecta forma umană și alte mișcări din casă. Recunoaște mișcarea cu acuratețe și surprinde automat starea suspectă, iar alarmele rezultate vor fi trimise pe mobil în timp real.

Când este detectată o intruziune în timpul perioadei de alertă, va fi declanșată o alarmă sonoră și lumină albă intermitentă pentru a avertiza intrușii ilegali. În același timp, mesajul de alarmă va fi trimis pe mobil. Funcția de comunicare audio bidirecțională în timp real vă permite să discutați cu familia, cu bebelușul sau cu animalul de companiei. Ori să speriați infractorul indiferent de locația voastră.

Videoclipurile pot fi stocate fie pe cardul Micro SD local, fie pe stocarea în cloud. Dacă un infractor descoperă camera, tot puteți recupera videoclipuri pe baza înregistrării în cloud.

Atunci când sosiți acasă, puteți face camera să se închidă. Lentila se întoarce în jos pentru a proteja intimitatea proprietarului. Transmiterea datelor se face criptat. Utilizează super criptare AES128-bit pentru a asigura securitatea. Criptarea pentru cloud atinge nivelul de certificare de securitate ISO/IEC 27018 și trece „cel mai strict” audit de securitate a datelor din lume.

Produsul este livrat cu o „bază” separată. Camera poate fi amplasată direct pe desktop, sau în partea superioară a dulapului, pe perete sau tavan. Puteți, de asemenea, să instalați mai întâi „baza” pe tavan sau pe perete, apoi să fixați „camera”. Funcția de rotație a ecranului din aplicație este necesară atunci când instalați CP7 pe tavan.

Deși am echipamente Tenda și am instalate aplicațiile lor, această cameră a necesitat altă aplicație. TDSEE este o aplicație pentru monitorizare inteligentă. Acesta integrează diverse funcții, cum ar fi monitorizare video, urmărire inteligentă, notificare de alarmă, sunet bidirecțional, redare video și așa mai departe. Noroc că este intuitivă și ușor de folosit.

Concluzii

Tenda CP7 este ideală pentru interior, pentru monitorizare inteligentă. Are multe tehnologii, se instalează ușor și se controlează ușor din aplicație. Calitatea este bună, aveți imagini în cloud și pe telefon. Iar acum are un preț destul de bun.

P.S. am și un concurs cu această cameră, dar numai pe contul de Instagram.

Galerie foto