Am avut ocazia să testez becurile și corpurile de iluminat Philips LED și pot să vă confirm faptul că au o lumină albă, naturală, dar și lumini colorate care vă pot transforma casa. Modelele sunt atât interesante prin prisma design-ului, dar și economice, reduc cu pînă la 80% costurile cu energia electrică. Dar important de reținut este calitatea luminii, similară celei naturale.

 

Philips LED

Becurile cu filament produc o lumină galbenă și care nu este cea mai sănătoasă pentru vedere, mai ales dacă citiți la lumina veiozei. Dar becurile LED și corpurile de iluminat de la Philips produc o lumină albă, apropiată de lumina naturală și mult mai ok pentru citit. Pentru living sau orice altă cameră, lumina este importantă, ea poate face întreaga atmosferă mai prietenoasă. Iar dacă asculți muzică des, împreună cu cei dragi sau cu prietenii, poți utiliza o lampă colorată, care dă camerei un aer modern. Există chiar și o serie de veioze colorate pentru cei mici, realizate de Philips în parteneriat cu Disney.

ads

Este adevărat, toată lumea iubește lumina naturală și lipsa soarelui duce la o stare de neplăcere care se poate încheia chiar cu o depresie. De aceea, mai ales iarna, aveți nevoie de lumină în casă, care să fie cât mai naturală și fără să vă coste mai mult la factura de curent electric. Becurile LED de la Philips sunt similare cu cele pe filament, dau o lumină puternică și reduc costurile de energie. Da, poate costă mai mult achiziția, dar sunt rezistente în timp și vă recuperați investiția rapid. Durata de viață este, în medie, de 8 ori mai mare decât cea a unui bec normal cu filament. De asemenea trebuie spus că aceste becuri se aprind instantaneu. Chiar înainte să vă scriu acest articol am schimbat unul din becurile incandescente pe care le foloseam cu unul Philips LED. Lumina este net mai albă și mai puternică.
bec philips led
Pe scurt, aveți toate argumentele pentru o achiziție: lumină naturală, reducerea consumului de energie, fiabilitate, produse ecologice. De asemenea, au și o ofertă pînă pe 15 decembrie 2014. Utilizatorii pot testa corpurile de iluminat și becurile Philips LED timp de 14 zile și dacă nu sunt mulțumiți, vor primi banii înapoi.

Mi-au plăcut la fel de tare corpurile de iluminat Philips testate, pentru că sunt ingenios realizate și au aceeași lumină albă, puternică. Am testat o lampă interesantă și de asemenea o veioză colorată Disney pe care copiii au adoptat-o imediat în camera de joacă. Am văzut la ei pe site mult mai multe modele, toate mi se par interesante. Neapărat să vedeți acest documentar video.
lampa philips led

Video