Am testat abonamentul digital YOXO care funcționează în rețeaua Orange și am experimentat toate serviciile oferite. De-acum poți să gestionezi din aplicație mai multe numere de telefon. Portarea se face 100% online, iar utilizatorii pot folosi eSIM pentru a scăpa de vechile cartele.


Dați play la acest clip pentru a vedea experiența completă.

Experiența cu trecerea la YOXO

Bănuiesc că ați aflat deja despre YOXO. Este un abonament de mobil 100% digital, din aplicație, fără drumuri la vreun magazin. Îți permite utilizarea unui număr nou, folosirea unei cartele prepaid Orange, dar și portarea unui număr existent deja din orice retea mobilă, indiferent de operator

Este comod de utilizat și totul se face pe telefon. E adevărat, trebuie să ai la îndemână buletinul și cardul bancar. Eu am cerut un număr nou și noul SIM a venit prin curier în aproximativ două zile. Am adăugat și gestionat suplimentar un al doilea număr, o cartelă prepaid, pe care am transformat-o în abonament YOXO si pentru care am primit prima luna gratis

Ai avantajul unor costuri fixe, dar fără să fi obligat la semnarea vreunui contract pe doi ani. Abonamentele sunt de 19 lei cu 50GB, 29 de lei cu 100GB și 39 de lei pe lună cu 150GB de date și GB de roaming în Spațiul Economic European (SEE).

Deasupra lor se pot adăuga alte opțiuni. Unele cu GB, altele cu minute, altele cu roaming, depinde ce nevoi are fiecare.

Gestionarea a două sau mai multe numere

YOXO permite de-acum gestionarea facturii de comunicații pentru toată familia. Este ideal dacă aveți copii, dacă plătiți factura pentru bunici și așa mai departe. Doar adaugi un abonament nou, selectezi de care să fie mai exact, iar apoi în loc de număr nou alegi numărul dorit. Cel al copilului sau al părinților. Portarea este și ea online, nu trebuie decât să confirmi mutarea printr-un cod SMS primit pe număr. Desigur, la abonamente trebuie făcută probabil dovada încheierii sau achitării restanțelor.

Apoi vezi în aceeași interfață fiecare abonament. Vezi câte date mobile au consumat, dacă au nevoie de minute sau altele asemenea. Și adaugi resursele la fel de ușor cu un click.

Acum este o promoție și numelere nou adăugate primesc o lună gratuită de utilizare.

Folosirea eSIM este utilă

Telefoanele de ultimă generație și unele dispozitive precum ceasurile inteligente și tabletele suportă funcția eSIM. Este mai simplu de utilizat astfel pentru că nu mai ai nevoie de cartelă fizică și de introducerea ei în slotul dedicat. Doar alegi eSIM și folosești numărul pe terminalul ales.

Este primul abonament care se face online și pe care poți solicita direcft eSIM și nu cartela fizică. Mai mult, eSIM se poate folosi oriunde în lume, fără bătăi de cap.

YOXO oferă de asemenea un program de beneficii pentru recomandarea prietenilor. Primești practic 100GB pentru fiecare prieten care intră în rețea pe codul tău personal. Bonusul poate fi utilizat timp de mai multe luni.

Concluzii

Abonamentul digital YOXO este simplu de activat și utilizat. Poți controla din aplicație toate numerele de telefon ale familiei. Adaugi ușor date mobile sau minute sau beneficii în roaming. Este comod de utilizat, nu necesită drumuri la magazin și prețurile sunt foarte bune.

Galerie foto