Apple reușește la fel ca în fiecare an să uimească pe toată lumea: review-urile iPhone 6S sunt pozitive, deși la lansare opinia unanimă a fost că “nu prea sunt noutăți extraordinare”. Dar este la fel de adevărat că mereu generația S aduce multe îmbunătățiri.

iphone 6s - 6splus
Sursa foto.

 

Pe scurt, noul procesor chiar dacă este dual-core spulberă orice competitor la viteză și performanță.

Cei care au testat modelele noi sunt super-încântați de noul display cu Force-Touch, mai exact spus 3D Touch, noua tehnologie care recunoaște alte gesturi.

Camera foto – senzor mai bun, tehnologii noi – este de asemenea lăudată.  De asemenea, frontala mai bună este apreciată alături de filmarea 4K.

În sfârșit, există și oameni care au avut curajul să critice ceva: exact autonomia, cea care ne afectează pe toți extraordinar de mult în ultimii ani.

Deja, numărul precomenzilor pentru iPhone 6S arată faptul că vânzările vor fi din nou record. Telefoanele noi vor fi în magazine din 25 septembrie, iar probabil a doua zi vor fi aduse inclusiv la noi de unele magazine online. Mai mult ca sigur vor face iar spectacol legat de cozile din toiul nopții și așa mai departe.

Dacă ne uităm în calendarul de anul trecut, lansarea iPhone 6S în România va fi la final octombrie. Mă refer la lansarea oficială, care are loc la operatorii telecom, unde terminalele Apple pot fi luate și la ofertă.  Cu alre cuvinte mai avem cel puțin o lună pînă să vedem care vor si oferte pentru noile modele.

Primele terminale iPhone 6S sau 6S Plus aduse la magazinele online vor avea preț ușor mai mare decât în afară, pentru că toți vor să facă profit. Probabil se vor vinde câteva sute de unități înainte de momentul oficial de lansare.

Voi ce ziceți, ați da 1000 de euro pe noul iPhone 6S? Sau rămâne o alegere doar pentru cei cu mulți bani…