Pe măsură ce vacanța se apropie de final, ne pregătim de o serie de evenimente tot mai interesante pentru lumea IT&C și pasionații de gadgeturi și tehnologie. Săptămâna viitoare are loc unul din cele mai mari târguri de gen din Europa, IFA Berlin 2015. Urmează la scurt timp evenimentul Apple de lansare a noului iPhone. 

Puteți urmări știrile de la IFA Berlin 2015 pe acest tag

  

IFA Berlin 2015

La IFA Berlin , pe lângă lansarile tradiționale de terminale smartphone , vom vedea anul ăsta tot mai multe invenții noi, accesorii , aplicații și servicii, pe măsură ce vânzările scad datorită maturizării pieței și a terminalelor tot mai ieftine din China.

Astfel, marii jucători din industrie sunt obligați să includă tot mai multe tehnologii noi și inovații , iar competitorii lor au terminale tot mai competitive, pe care unii cumpărători le consideră deja mai bune decât marile branduri.

Cert este că vom vedea la IFA Berlin 2015 destule gadgeturi și tehnologii noi astfel încât să ne facem o idee despre cele mai interesante achiziții pentru sezonul reducrtilor de Black Friday 2015, care nu este așa de departe pe cât pare acum …

Eu ajung la Berlin pe 3 septembrie și am să vă scriu impresiile de acolo, pe măsură ce văd noutățile. Dacă ajungeți la IFA Berlin , nu vă sfiiți să-mi dați un mesaj 😉

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!