Am testat și sunt mulțumit de Vasco Translator V4, un traducător instant foarte bun. Vă recomand mai jos cinci motive pentru care merită cumpărat. Dispozitivul de traducere instantanee poate fi cumpărat la reducere folosind codul meu Dan5 pentru un discount de 5%.


Top 5 motive pentru a cumpăra un traducător instant Vasco Translator V4

V4 este un dispozitiv modern și compact, similar unui telefon mobil, dar care poate traduce audio instant din 76 de limbi (înțelege în total 108 limbi străine). Pe scurt, vă permite să aveți un dialog cu străinii chiar pe limba lor. Fie că este vorba de un interviu de angajare, de turism sau servicii medicale, este mult mai bine să vorbești direct în limba nativă. Iar partenerii de dialog să poată face același lucru.

  1. Conexiune de date fără costuri suplimentare – Dispozitivul oferă conectivitate GSM în aproape 200 de țări și nu necesită neapărat WiFi sau alte conexiuni. Nu necesită roaming și nu are costurile asociate. Conexiunea este gratuită și pe viață, odată ce ați cumpărat terminalul. Asta vă poate ajuta mai ales dacă faceți multe călătorii în afara spațiului UE. Acasă sau prin statele membre ale comunității europene mai poți folosi aplicații de traducere. Dar în Turcia sau Serbia, Ucraina, Dubai, Egipt sau America de Nord, ar putea să vă surprindă prețurile. Câțiva euro pe minut apelurile și zeci de euro per MB de date mobile. Așa că funcția de internet gratuit este binevenită. Dar atenție, nu vă așteptați la browser sau email, dispozitivul folosește datele mobile doar pentru traducere.
  2. Traducere instant și fără greșeli – Vasco Translator V4 este mai compact și ușor decât un smartphone convențional. Traduce în ambele sensuri simultan, atât ce zici tu către străin, dar și ce zice el către tine. În funcție de conexiune, durează maxim 0.5 secunde să traducă o expresie. Traducerea a fost auditată și are o acuratețe de 96% datorită diferitelor motoare de traducere implementate în dispozitiv. Dispozitivul include 10 motoare diferite de traducere. Cel mai bun motor este selectat în funcție de limbile utilizate – astfel asigură că, pentru fiecare pereche de limbi, oferă cea mai bună traducere posibilă. Are de asemenea cea mai actualizată pronunție a cuvintelor, acestea sunt pronunțate de persoane native din fiecare țară.
  3. Este intuitiv, ușor de setat și nu trebuie să fi specialist pentru a obține traducerile dorite. Dispozitivul este intuitiv, ușor de setat și folosit. Trebuie doar încărcată bateria și apoi vă ține cinci zile de utilizare continuă. Are două microfoane pentru a reduce zgomotele externe. Difuzoarele integrate sunt destul de puternice pentru a fi auzite. Trebuie spus că în testul meu nu am întâmpinat nicio problemă. Totul funcționează așa cum spune producătorul. Este intuitiv, ușor de setat și nu trebuie să fi inginer pentru a obține traducerile dorite.
  4. Funcția MultiTalk pentru grupuri. Vasco a implementat de asemenea o soluție care recunoaște automat când sunt grupuri de persoane. Vă întâlniși cu un bulgar și un sârb? Nicio problemă. Se poate vorbi simultan cu până la 100 de persoane diferite. Aparatul se poate utiliza și pentru apeluri, video conferințe, grupuri de turiști cu ghid și alte interacțiuni în limbi străine. Chiar dacă nu știți exact ce limbă vorbesc interlocutorii, un traducător instant Vasco Translator V4 le poate detecta automat. O funcție utilă pentru cei din companii o reprezintă salvarea traducerilor și a discuțiilor, fișiere care se pot trimite apoi pe adresa de email.
  5. Actualizări software gratuite pe viață. Mi-a plăcut faptul că utilizatorii vor avea și actualizări software gratuite pe viață. Vor adăuga limbi străine, vor îmbunătăți cuvintele sau expresiile și terminalul va funcționa tot mai bine. Compania produce astfel de dispozitive din 2008, așa că puteți avea încredere că funcționează bine și veți avea actualizări mult timp de-acum înainte. Produsul este proiectat în UE, deci beneficiază de toate certificările europene. Datele care sunt stocate online sunt găzduite în Germania, sunt criptate și se respectă politicile GDPR.

traducator instant Vasco V4

Concluzii privind Vasco V4

Vasco Translator V4 este un translator instantaneu perfect pentru cei care călătoresc des, fie pentru muncă, fie pentru relaxarea personală. Poate fi cumpărat cu discount de 5% folosind codul meu Dan5.