Pentru că în septembrie se reiau școala și facultatea, iar angajații revin la birouri cu un suflu nou după concediu, este momentul ideal pentru achiziția unui laptop nou. Am selectat mai jos o serie de modele de laptopuri MSI, atât pentru muncă, cât și pentru distracție.

MSI Bravo 15

Cel mai bun raport preț / performanță

Cam așa fac alegerile cei care dispun de un buget mediu, pe care trebuie să-l cheltuiască înțelept. În zona asta ai de ales între modele cu procesoare Intel și grafică Nvidia sau cele bazate pe AMD și Radeon. Sau poate un mix. Dar trebuie mare atenție și la fiabilitate.

 • MSI Bravo 15 combină procesorul AMD Ryzen și grafica Radeon RX, oferind performanț de gaming la un preț excelent. Are afișaj optimizat pentru jocuri cu tehnologia FreeSync Premium. Include audio Hi-Res pentru jocuri, muzică și video. Sistemul termic Cooler Boost 5 asigură o temperatură plăcută în sarcini de mare putere. Partea superioară este metalică, iar capacul are un design futurist. Am văzut configurații disponibile de la 2.999 de lei în magazinele din România.
 • MSI GF63 Thin este și el pregătit pentru jocuri, dar și pentru muncă. Modelele vin echipate cu procesoare Intel Core i7 din generatia a 10-a și placi grafice GeForce GTX pregătite pentru gaming. NVIDIA Max-Q este o abordare nouă pentru crearea celor mai subțiri, rapide și mai silențioase laptopuri de gaming din lume. În sfârșit, un laptop pentru gaming pe care îl poți tine în brațe. Configurat pentru a fi vizibil mai silențios și mai rece în sarcina, infiltrandu-se cu ușurință în orice mediu.

GF63 Thin

Modele dedicate pentru gaming și divertisment

Primele exemple au fost pentru cei care caută o performanță ridicată la preț relativ accesibil. Dar există de asemenea laptopuri construite pentru performanțe maxime. Sau pentru o experiență de utilizare foarte bună pentru divertisment.
Stealth 15M

 • MSI Stealth 15M are procesor Intel din a 11-a generație, este de până la 1,5 ori mai rapid decât generația anterioară. Placa grafică GeForce GTX 1660 Ti aduce performanțele grafice ale arhitecturii premiate Turing. Are și alte tehnologii actualizate. PCIe Gen 4 este cea mai recentă tehnologie care oferă performanțe de viteză extremă și oferă o lățime de bandă de până la 7,88 GB / s. Thunderbolt 4 este cea mai recentă interfață care acceptă lățimea de bandă de până la 40Gbps. Suportă până la 100 de wați de alimentare și extinde productivitatea laptopurilor pentru o mobilitate mai mare. Cel mai recent Wi-Fi 6 are standarde 802.11ax și de 3 ori mai rapide decât Wi-Fi 5, conceput pentru a oferi un joc de viteză fulgerător, cel mai bun streaming și cea mai captivantă experiență de comunicare. Desigur, și prețurile sunt un pic pe măsura performanței.
 • GF65 Thin

 • MSI GF65 Thin are procesor Intel Core i5, însă grafica sa este asigurată de plăcile grafice GeForce RTX seria 30 pentru performanțe maxime. Se bazează pe Ampere cu nuclee RT noi, nuclee Tensor și multiprocesoare de streaming. Tehnologie grafică ray-tracing și funcții AI de ultima generație. Soluțiile termice dedicate atât pentru CPU, cât și pentru GPU, cu până la 6 heatpipe-uri, funcționează armonios prin minimizarea căldurii și maximizarea fluxului de aer pentru performante de joc fluide în astfel de șasiuri compacte.

Creator 15

Laptopuri pentru creatorii de conținut digital

Seria MSI Creator este gândită pentru a vă transforma ideile în realitate. Sunt doar instrumente pentru creatorii de conținut digital profesioniști. Fie că este vorba de editare video, editare grafică, producție muzicală sau redare, puteți conta pe modelele MSI Creator. Vă mai pun aici în listă și laptopurile MSI Prestige, care aduce cele mai bune inovații din domeniu.

MSI oferă în această serie cea mai mare colecție de laptopuri. Combină un design specialcu tehnologii de fabricație unice și hardware extrem de puternic. Vă îmbunătățesc stilul și fluxul de lucru oriunde ați merge.

 • MSI Creator 15 aduce procesorul Intel Core i7 și grafica NVIDIA GeForce RTX SUPER pentru a vă oferi performanțe ridicate în cele mai solicitante sarcini. Are cea mai mare capacitate a bateriei, 99,9 Whr, dar și design subțire și ușor. Este conceput pentru designeri grafici, fotografi și realizatori de filme, compozitori și designeri web. Creator 15 este realizat cu un șasiu solid din aluminiu și un finisaj cu profil scăzut sablat gri de carbon. Oferă de asemenea un ecran True Pixel, rezoluție 4K, gamă de culori AdobeRGB 100%, calibrate din fabrică Delta-E <2. Sunt instrumente necesare pentru munca creativă, design, fotografie și editare video.
 • Prestige 15

 • MSI Prestige 15 oferă procesoarele Intel din generația a 11-a și grafică la alegere, de la nivelul de bază Intel Iris Xe, până la plăci dedicate precum Nvidia MX540, atingând chiar și RTX3050. În funcție de bugetul și dorințele fiecăruia. Focusul seriei este pe un design unic, remarcabil. Cel mai recent Wi-Fi 6E oferă o viteză peste așteptări, menținând conexiunea rapidă și stabilă. Latență redusă vă permite un streaming perfect al videoclipurilor sau transferul rapid de fișiere mari.
 • MSI Prestige 14 EVO are certificare specială de la Intel. Acest EVO marchează laptopuri performante, subțiri și ușoare, care au și autonomie mare garantată. Practic sunt modelele ideale pentru muncă atunci când plecați pe teren des. Au conectivități multiple, tehnologii de ultimă generație și nu costă foarte mult. Procesoarele sunt din generația a 11-a, iar grafica este asigurată de Intel Iris Xe. Au un design special, ultrasubțire, dar oferă 12 ore de utilizare.

 Laptopuri pentru elevi și studenți

Trebuia să ajungem și la acest capitol, fiind perioada ofertelor Back to School. Sunt laptopuri entry-level, dar oferă de asemenea și performanțe, dar și un preț foarte bun.

Modern 14

 • MSI Modern 14 oferă o gamă completă de laptopuri, pornind de la modele de 1.999 lei. Evident, se pot configura după preferințe, ajungând până la procesoarele Intel Core i7 din a 11-a generație și grafică dedicată oferită de Nvidia RTX. Depinde de buget și dorințele fiecăruia.
  În varianta de bază, modelul are procesor Intel Core i3 cu grafica Intel UHD, stocare pe SSD de 512GB, 8GB RAM și ecran de 14 inch Full HD. Este util pentru școala online, cursuri, email și socializare, urmărirea de lecții online și clipuri pe Youtube și sarcinile de bază privind aplicații Office sau chiar lucruri mai complicate.

Mergeți acum la pagina oficială pentru a vedea toate modelele de laptopuri.