M-am gandit sa trimit si eu ca tot omul niste felicitari de Craciun si Sarbatori pentru toti cei care mi-au scris, mi-au trimis felicitari si vederi, dar si nelipsitele urari de Sarbatori sau pixuri si agende cat sa deschis o librarie proprie (evident online). Dupa ce am facut si eu ca tot utilizatorul de internet si am incins Google cautand cele mai noi si interesante mesaje de sarbatori, pina la urma niciunul dintre mesajele standard cu felicitari nu mi s-au parut suficient de interesante. M-am gandit ca mai bine sa folosesc o metoda interactiva si sa fac urarile prin intermediul urmatorului videoclip:
Sigur, ar mai ramane cateva mesaje de Craciun si de Anul nou, pentru cei care nu apreciaza YouTube. Intai de toate, Sarbatori Fericite, alaturi de cei dragi. In al doilea rand, Anul 2009 sa va aduca mai ales crestere in business! In fine, sa nu uitam ca minunatele Sarbatori sunt in primul rand crestine.

P.S. Urări de Crăciun ->>

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.