Știu că fiecare dintre noi are o pasiune. Eu sunt pasionat de tehnologie și de scris. Era să pierd și avionul pentru că citisem despre anti-laser, un dispozitiv care absoarbe raza laser și nu o mai lasă să treacă mai departe. Am vrut neapărat să scriu despre asta, eram în aeroport și era cât pe-aci să nu ajung la îmbarcare la timp.

iphone 6 - 6 Plus

Din pasiune urmăresc zilnic ce se întâmplă în știință și tehnologie, citesc articole pe zeci de site-uri de specialitate și din pasiune vă scriu zilnic despre cele mai noi gadgeturi și invenții. La miezul nopții am citit prima oară despre bloguri, când la noi nu auzise multă lume despre asta. Într-o noapte am citit despre WordPress, drept pentru care l-am și instalat și am început să scriu. N-am putut să dorm în noaptea în care s-a lansat primul iPhone. Un telefon fără butoane? Cine ar putea folosi așa ceva?

Știu că pentru fiecare dintre noi pasiunea este la fel. Și voi faceți lucruri din pasiune, urmăriți mereu lucrurile favorite și vă informați continuu. Se fac cluburi, campionate, întâlniri ale pasionaților și multe nopți pierdute. Știu că românii sunt pasionați de fotbal, dar există nu numai pasionați de sport, există pasionați de citit, de călătorie, de teatru, precum există și pasionați de fotografie. Există fani ai vedetelor, ai muzicii, ai filmului. Dar există și fani ai științei, ai roboticii sau dezvoltatori software care uită să mai plece seara de la birou.

ads

De-asta românii sunt și foarte buni la ceea ce fac. Pentru că sunt pasionați, se antrenează, lucrează din greu, se perfecționează făcând sacrificii pentru pasiunea lor. Urmează-ți pasiunea, fii diferit!

În România, un fan iPhone așteaptă deja lansarea la Telekom.ro
În România, un fan iPhone așteaptă deja lansarea la Telekom.ro

Și există de asemenea fani Apple. Așa cum am văzut știrile din SUA, fanii iPhone sunt cei care vin la miezul nopții în magazine pentru a aștepta lansarea celui mai nou model. Nu doar în SUA, ci și în capitaelele europene, în Australia sau Asia, fanii iPhone sunt atât de pasionați de gadgetul Apple încât stau la coadă pentru a avea primii noul model.

În România, iPhone 6 se lansează în seara asta la Telekom. Știu, știu că pasionații l-au cumpărat și înainte să fie disponibil oficial în țara noastră. L-au comndat pe diverse site-uri și l-au plătit scump. Dar sunt multe riscuri, poți primi cutia fără iPhone, poți primi o clonă ieftină în loc de iPhone sau poți strica telefonul și nu ai garanție. De aceea, vă recomand să cumpărați iPhone 6 pe canale oficiale. Pentru garanție, pentru a beneficia de un preț bun.

Dacă ești pasionat de iPhone 6, vino în seara asta (30 octombrie) la magazinul Telekom din Calea Dorobanților 164 , unde vom lansa împreună iPhone 6 în România. La prețul corect, fără riscuri. Distracția începe de la ora 22-00, iar terminalele se vor vinde începând cu ora 24-00.

Modelele iPhone 6 și iPhone 6 Plus pot fi precomandate deja de pe site-ul Telekom.ro. Găsiți acolo și ofertele de preț și detalii suplimentare despre comandă. Ne vedem joi !