Am vizitat Summer Well Festival 2014 la invitația Orange, am revăzut caravana 4G Discovery Tour și am descoperit toate atracțiile de pe domeniul Stirbey, Buftea. Plus concertele unor trupe foarte mișto. Din păcate nu am putut ajunge și duminică la Placebo. Mi-a plăcut ideea de eveniment, organizarea neconvențională și lista de formații noi, interesante – aceste puncte pozitive sunt demonstrate și de faptul că festivalul a fost sold-out. 

Summer Well Festival 2014 P8091713-009
Summer Well Festival 2014 P8091713-009

4G Discovery Tour

În cadrul caravanei 4G pot fi descoperite beneficiile aduse de tehnologia de ultimă generaţie și de asemenea se pot testa terminale smartphone noi, servicii şi aplicaţii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer.
Am jucat fotbal în proiectul realizat de Orange cu Xbox/Kinect cu trecătorii din pasajul de la Universitate. Am înregistrat melodii la karaoke. Julien Ducarroz, directorul comercial Orange, ne-a spus că această caravană a fost deja în 6-7 orașe și va continua să călătorească prin țară. Orange a investit mult în rețeaua 4G și are cea mai bună acoperire la nivel național, inclusiv pe litoral.

Participanţii la 4G discovery tour vor primi vouchere cu reduceri de 50 de euro pentru dispozitive 4G şi pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi.

Julien Ducarroz  - 4G Discovery Tour
Julien Ducarroz – 4G Discovery Tour

Summer Well Festival 2014

Deși domeniul Stirbey nu este tocmai aproape de București, linia specială de autobuze a adus mulți oameni, iar faptul că este un parc verde plin de copaci bătrâni le-a permis participanților să se simtă bine și dupămasă când la soare era super-caniculă. Destul de mare domeniul, nu știu dacă se vizitează și în afara evenimentelor, dar dacă prindeți ocazia să treceți pe-acolo merită o plimbare. Cu ocazia Summer Well Festival 2014 au fost instalate multe atracții, jocuri, precum un labirint, Tarzan Swing – te poți legăna cu coarda legat de niște copaci – concurs de jocuri video Subway Surf și multe altele. Mi-a plăcut zona amenajată pentru copii, puteai veni cu copiii – au și intrarea gratuită – iar aceștia se puteau distra într-o zonă special amenajată cu trambulină, teren de badmington, masă de fotbal, măsuțe unde puteau sta să deseneze. Adică nu erai obligat să stai lipit de scenă, dacă nu era formația favorită. Chestie interesantă și care cu siguranță a adus mai multă lume la un astfel de eveniment. Abia aștept să vedem Summer Well Festival 2015…

Galerie foto