Am testat recent o aplicație nouă care este diferită de tot ce-am experimentat pînă acum. Nu doar că te plătește și câștigi o sursă de venituri, dar poate schimba lumea permițând donarea câștigurilor pentru susținerea unor ONG-uri sau cauze speciale.
Spre deosebire de modelul Google sau Facebook, unde folosești servicii gratuite, dar pe care le plătești cu reclame și cedând informațiile personale, WowApp are un model diferit.
wowapp-computerblog

Cum câștigi bani cu WowApp

WowApp este gratuită și te poți înscrie în rețeaua mea – aici – iar în acest moment veniturile principale provin din publicitate și apelurile plătite în rețelele fixe și mobile din toată lumea. Însă creatorii WowApp au ales să împartă câștigurile cu utilizatorul, mai exact peste 70% din venituri merg către tine, da ai citit corect. Câștigi din reclame, apeuri dar și un procent din activitatea în aplicație a prietenilor tăi. Recomanzi WowApp tuturor cunoștințelor și câștigi de două ori – odată că ai o rețea personală de prieteni cu care poți comunica gratuit, apoi câștigați cu toții din reclamele afișate.
Cu cât ai mai mulți prieteni în rețea, cu atât câștigi mai mult. WowApp permite de asemenea apeluri internaționale la prețuri excelente. Dacă cumperi credit pentru apeluri sau prietenii tăi cumpără credit, câștigi ceva și de-acolo.
Toate câștigurile sunt în WowCoins, o monedă virtuală folosită pentru a măsura câștigurile. Când ai ajuns la 100 de WowCoins, ai de fapt un dolar. Dacă reușești să ai mulți oameni în rețea și câștigi dolari serioși, atunci la finalul lunii poți încasa banii în contul tău bancar, cardul de credit sau contul de Paypal sau poți să donezi sumele unor ONG-uri sau cauze și să te distrezi în continuare folosind WowApp.
Pentru fiecare membru din WowApp, rețeaua merge pe opt niveluri de adâncime, dacă ai invitat 100 de oameni și fiecare din ei invită 100 de oameni, câștigi de la toți. Și dacă cineva invitat de un invitat al tău aduce membri noi, tot câștigi un procent, pînă la nivelul opt. Probabil ai avea o rețea de milioane de oameni și câștiguri de mii de dolari dacă ai ajunge pînă acolo. Și nu este imposibil deloc.

Avantanjul WowApp

Toți folosim aplicații de mesagerie, aplicații de sunat, aplicații de coversații video, toți folosim telefonie internațională uneori. E simplu, totul este să găsești oamenii potriviți și activi. Aplicația este disponibilă online, direct pe site, și funcționează pe PC sau Mac, pe iPhone sau telefon Android, pe iPad sau iOS.
Aplicația este gândită de Thomas Knobel, un investitor de origine elvețiană, dar este realizată de o echipă românească și este localizată aici în România. Intrarea în aplicație se face pe bază de invitație. Invitația de la mine o găsiți aici și putem comunica online și putem dezvolta împreună rețeaua. Succes!