Am urmărit online lansarea pe piața locală a Xiaomi Mi 10T și Mi 10T Pro, două modele echilibrate prin raportul calitate/preț.

xiaomi mi 10t pro

Mihaela Simion, country manager Xiaomi Romnânia, spune că brandul este pe locul al doilea în Europa Centrală și de Est și locul trei în Europa la vânzările de telefoane în 2020. Promisiunea brandului Xiaomi continuă: marja netă de profit a companiei la dispozitive nu va fi niciodată de peste 5%, spre deosebire de alte branduri.

Xiaomi este locul patru pe piața din România, cu o creștere de 200%. Este singurul producător care oferă un ecosistem extins, pentru smart home, wearables, trotinete, home appliances și multe altele.

ads

Noile telefoane Mi 10T

Xiaomi Mi 10T Pro are senzorul foto de 108 megapixeli de la Samsung. Prezintă pe larg modul de fotografiere cu expunere lungă.

mi 10t pro foto

Există și o aplicație care permite îmbunătățiri pentru poze, efecte, chiar și animații, pentru a modifica cerul. Prezintă toate modurile de editare foto disponibile în aplicațiile preinstalate. Camera poate filma la rezoluție 8K. Filmează dual video cu ambele camere simultan.

Xiaomi Mi 10T Pro are un ecran cu rata de refresh de 144hz, una dintre cele mai rapide din industrie. Are tehnologie eye-care și reading mode.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 865. Bateria este de 5.000 mAh și aduce tehnologia de încărcare rapidă. Încărcătorul de mare putere este disponibil în cutia telefonului.

Telefonul are protecție antibacteriană pe ecran și o folie cu protecție în cutie, pentru partea din spate.

Xiaomi Mi 10T are un preț de 2099 lei. Cu mai mult RAM costă 2199 lei. Xiaomi Mi 10T Pro are preț de 2.499 lei și varianta mai dotată de 2.699 lei.

Mi 10T are toate specificațiile, diferă doar senzorul camerei foto. Modelele beneficiază de o garanție extinsă a ecranului timp de 6 luni.

Pentru precomenzi în perioada 16-25 octombrie veți primi cadou un telefon Xiaomi Redmi 9C sau 9A în funcție de magazin.

Mi 10T Lite

Mi 10T Lite

Păstrează multe dintre funcțiile originale, dar vine cu procesor Snapdragon 750 5G. Versiunea de bază are 6GB RAM și 64GB de stocare internă. Iar bateria este de 4820 mAh.