Yezz este un brand nou de terminale smartphone și tablete cu Android, care vine în România anul acesta. Este un brand Avenir Telecom, iar produsele sunt de calitate mai bună, cu un preț excelent. O să vă prezint câteva modele în viitorul apropiat. Standul Yezz de la MWC se diferenția prin design, iar compania a prezentat multe modele de terminale.
Andy A5QP este un smartphone accesibil cu procesor octa-core(!).

0003

Ei sunt sinceri și spun că o să ofere tehnologie bună la prețul corect. Brandul a fost dezvoltat în America Latină, unde a prins foarte tare, datorită apropierii de publicul tânăr.

Unboxing Note 10+ Apasă play:
Yezz Andy smartphone
Yezz Andy A5QP smartphone

Avenir Telecom – distribuitor de telefoane mobile cu o experiență de peste 25 de ani – a devenit recent partenerul perfect pentru Yezz, pentru o dezvoltare internațională a brandului.

Yezz au prezentat numeroase modele de smartphone-uri
Yezz au prezentat numeroase modele de smartphone-uri

Andy A5VP este mai compact, dar are procesor quad-core și tehnologie LTE la un preț excelent.

Din ce spun oficialii Avenir Telecom, patru smartphone-uri sunt deja disponibile șisunt compatibile cu rețelele marilor operatori. Vor lansa trei noi dispozitive 4G în martie 2014.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!