Ca în fiecare an, în concursul de design Electrolux participă și pasionați din România. De data asta puteți vota YoyoAir, un concept realizat de o studentă din Timișoara, care are șanse mari să câștige. De asemenea, unul dintre votanți va câștiga o excursie la Helsinki, la festivitatea de premiere.

YoYo-Air - electrolux design

Până pe 14 septembrie proiectele calificate în concursul internațional de design Electrolux Design Lab se află în etapa de votare „Alegerea Publicului”. Sunt înscrise în concurs 35 de creaţii ale tinerilor studenţi la design din toată lumea.

YoYoAir, proiectul studentei timişorene calificate în finală, poate fi votat la secţiunea Air Purification de pe site-ul oficial. Este aceeași jucărie pentru copii, dar funcţionează ca un purificator de aer alimentat cu energie solară, capabil să identifice mirosurile neplăcute şi să le elimine. Purificatorul este dotat cu senzori de memorie pentru a se mişca cu uşurinţă în mediul locuibil.

Adelina Tripon este studentă la Universitatea din Timişoara.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!