Un start-up european te învață să fii ZEN atunci când faci cumpărături online, mai ales din magazinele online din China. Fie că faci achiziții de pe Amazon, fie că alegi Aliexpress sau Gearbest, cu cardul ZEN ești protejat. Totul fără taxe sau comisioane ascunse.
Aflați mai multe direct la ei pe site (folosiți codul meu: DANDRAGOMIRZEN).
Toată lumea poate avea o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, dar folosind codul meu veți primi încă 90 de zile, așa că în cele din urmă folosiți Zen gratuit timp de 120 de zile.

zen shopping

Sprijin pentru shopping

Dacă ți-e frică să nu iei țeapă cu vreun produs, ZEN te ajută în mai multe feluri. Odată, returul banilor este garantat. Apoi, garanția produselor electronice este automat prelungită cu un an. Pe unele magazine online primești și cashback la achiziții. Fără taxe la achiziții sau comisioane speciale.

ZEN, startup-ul european s-a lansat deja oficial în România. Noua soluțiea are sprijinul Mastercard. Evident, are beneficii similare și pentru antreprenori, nu vă sfiiți să întrebați dacă aveți un magazin online.

ZEN este un acronim pentru ‘zero effort non-bank’ sau altfel spus Efort zero, fără bănci. Se referă la starea de calm și nivelul de siguranță pe care soluțiile le garantează utilizatorilor.

Serviciile sunt disponibile și în aplicație pe telefonul mobil (folosiți codul meu: DANDRAGOMIRZEN Google Play / App Store). Ele se pot accesa și pe site direct în browser. Evident, au și carduri fizice sau virtuale. Sun copatibile cu Apple Pay sau Google Pay, astfel că pot fi folsite și online și în magazinele fizice.

Reguli simple și clare

Atât antreprenorii, cât și clienții individuali pot conta pe reguli clare și simple pentru plăți online efectuate oriunde în lume, în orice monedă, indiferent de valoare. Consumatorii individuali beneficiază de simplitate, un proces de transfer printre cele mai rapide de pe piață, posibilitatea de a crea un cont direct de pe telefonul mobil, cât și o experiență de suport clienți la îndemână. Toate serviciile sunt ușor de gestionat prin intermediul unei aplicații mobile cu o interfață minimalistă și intuitivă.

De la lansarea din primăvară au fost dezvoltate două servicii noi. ZEN le permite utilizatorilor individuali să transfere bani între ei fără costuri. ZEN Buddies este o soluție care permite transferuri de bani pe baza numărului de telefon între utilizatorii individuali ai aplicației.

De asemenea, utilizatorii români pot acum să își alimenteze contul folosind nu doar Apple Pay, Google Pay, dar și mecanisme precum Trustly și iDeal.